Je aanmelding als cammodel bij Livejasmin

Hieronder vind je de instructies om je aan te melden bij Livejasmin

Je aanmelding als webcamperformer bij Jasmin

Met ons duidelijk stappenplan is het zeer éénvoudig om je snel aan te melden als webcamperformer bij Jasmin.

Begin met te klikken op deze link: aanmelden bij Jasmin. Je komt dan op het aanmeldscherm terecht. Hier geef je je emailadres en een wachtwoord naar keuze in. Zet een vinkje bij "ik accepteer de dienstovereenkomst" en klik op creëer account. Je komt dan in het 2de scherm terecht. In dit scherm kies je de categorie waarbij je je als webcamperformer wil aanmelden.

Je kan je aanmelden in 4 verschillende categorieën.

  1. Celebrity Category (hier mag je geen naakte of erotische inhoud aanbieden. Deze categorie is enkel voor dames)
  2. Hot Flirt Category (hier beslis je zelf of je erotische inhoud wil aanbieden. Deze categorie is ook enkel voor dames)
  3. Nude Category (hier moet je naakte of erotische shows verstrekken als een betalende bezoeker hier om vraagt)
  4. Amateur Category (idem als naaktcategorie maar met lagere technische vereisten)

Wil je absoluut nooit naakt gaan of erotische shows geven, kies dan de Celebrity Category. Wil je nog niet meteen naakt gaan maar wel de optie behouden, kies dan de Hot Flirt Category. Wil je wel naakt gaan en erotische shows geven kies dan de Amateur Category. Heb je reeds ervaring als webcamperformer dan kan je de Nude Category kiezen.

Onderverdelingen in de Celebrity Categorie

In de Celebrity categorie zijn er verschillende onderverdelingen. Vind je geen categorie die bij jouw past en wil je toch niet naakt gaan of erotische shows geven dan kan je de Hot Flirt categorie kiezen. Hier beslis je volledig zelf of je naakt gaat of niet.
De onderverdelingen zijn:

  • Zielsverwanten (Soul Mate). In deze categorie is het de bedoeling dat je een goed gesprek aangaat met je bezoekers. Naakt is niet toegelaten en je outfit dient elegant en stijlvol te zijn.
  • Dancer. Kies deze categorie als je wil dansen of danslessen wil geven aan je bezoekers. Sexy dansen en paaldansen is toegelaten zolang als er geen naakt te zien is.
  • Fashion
  • Love Advisors. In deze categorie geef je emotionele support aan je bezoekers. Het is de bedoeling dat je raad en liefdesadvies geeft aan de bezoekers van je webcam. Naakt is ook hier niet toegelaten.
  • Fitness. Geef je bezoekers fitness tips en advies. Toon hen je fitness aparatuur en leer hen hoe ze oefeningen moeten uitvoeren.
  • Cosplay

Invullen van je persoonlijke gegevens

Nadat je de categorie hebt gekozen waarin je wilt werken, is het tijd om je persoonlijke gegevens in te vullen. De gegevens in het eerste scherm zoals je echte naam zullen nooit kenbaar gemaakt worden. Deze zijn enkel voor Jasmin zelf bedoeld. Vul deze gegevens correct in. Er zal nadien nog een kopie van je id kaart of rijbewijs gevraagd worden om je identiteit te controleren. Als de gegevens die je hier invult niet overeenkomen zal je aanmelding geweigerd worden of kan je later problemen hebben om je inkomsten uitbetaald te krijgen. Wanneer alles correct ingevuld is, klik je op volgende om naar het volgende scherm te gaan.

Invullen van je uiterlijke kenmerken

In dit scherm geef je jouw uiterlijke kenmerken in. Deze gegevens worden gebruikt in de zoekfunctie van de webcams. Let er ook op dat deze correct zijn. Stel dat je bij bouw ingeeft "slank" terwijl je volslank bent of omgekeerd dan zal dit een negatief effect hebben voor je inkomsten. Je bezoekers zijn immers op zoek naar het type dat hen het meeste opwindt. Zorg er dus voor dat je deze naar waarheid hebt ingevuld. Klik dan terug op volgende.

Documenten

Als laatste dien je ook een identiteitsdocument in te geven. Je kan kiezen voor je Id kaart of rijbewijs. Je moet ook jouw identiteitskaart nummer invullen en de vervaldatum. Deze gegevens zijn enkel voor intern gebruik bij Jasmin en dienen om je identiteit te controleren. Er zal ook nog gevraagd worden om het gekozen document te uploaden dus zorg dat de gegevens die je invult correct zijn. Klik daarna op volgende.
Wanneer alles correct ingevuld is en het indentiteitsdocument is doorgestuurd dan zal Jasmin je aanmelding controleren. Indien alles in orde is wordt deze goedgekeurd en kan je beginnen werken als webcamperformer. Dit duurt doorgaans enkele dagen en je zal via mail op de hoogte gebracht worden.