Je werkruimte als cammodel

Wanneer je aan de slag gaat als cammodel dan heb je een plek nodig om te kunnen werken. Of je nu gaat werken als camgirl, camboy of koppel, elk heeft een plek nodig waar ze ongestoord en privé kunnen werken. Je werkruimte hoeft niet luxueus ingericht te zijn en hoeft niet groot te zijn. We geven je op deze pagina enkel tips over het inrichten van je werkruimte als cammodel.

Slaapkamer, bureel of woonkamer als werkruimte

Eerst en vooral moet je een werkruimte kiezen waar je het zelf prettig vindt om te werken. Eender welke ruimte van minstens enkele m² groot is geschikt. De ruimte moet wel afgesloten kunnen worden en je moet er rustig en ongestoord kunnen werken. Het is niet de bedoeling dat je om de haverklap gestoord wordt of dat er zomaar mensen (of kinderen) kunnen binnenkomen terwijl je aan het werk bent. Je kan werken vanuit je eigen slaapkamer, een bureel of je woonkamer. Heb je nog een extra kamer vrij die niet gebruikt wordt, dan kan je erover nadenken om deze ruimte te gebruiken. Het is veel makkelijker als je de kamer niet elke keer hoeft op te ruimen als je onverwachts moet stoppen met cammen. Bovendien hou je ook zo meer je privéleven en je werk als cammodel gescheiden.

Je werkruimte als anoniem cammodel

Je werkruimte als anoniem cammodel

Zoals je op 1 van de vorige pagina's kon lezen, kan je anoniem werken als camgirl, camboy of koppel. Wanneer je aan de inrichting van je werkruimte wil beginnen of je wil kiezen wat je werkruimte wordt, dan moet je eerst beslissen of je al dan niet anoniem wilt cammen. De reden hiervoor is zeer eenvoudig. Wanneer je anoniem gaat cammen moet je heel goed opletten over de manier waarop je de werkruimte inricht. Wanneer je werkt in je woonkamer of slaapkamer dan zijn daar dikwijls foto's te zien of andere zaken die herkenbaar zijn. In een bureel kunnen documenten rondslingeren met je naam of andere gegevens op. Er kan misschien een diploma of een ander herkenbaar document aan de muur hangen. Wil je anoniem werken dan is het best een aparte kamer te gebruiken en die enkel voor het cammen te gebruiken. Je kan deze inrichten met enkele goedkope spulletjes uit Ikea enz.

werkruimte als cammodel
beautiful-young-girl-shoots-webcam-works-as-model-concept-online-flirting-sex

Je werkruimte als cammodel

Wat heb ik nodig in mijn werkruimte

Een zetel, bed of matras

Als eerste heb je een comfortabel plekje nodig om te kunnen werken. Een ruime zetel, een bed of een matras zijn hiervoor al voldoende. Wanneer je een zetel kiest, kies dan voor een exemplaar in Leder of nepleder. Een stoffen exemplaar is veel moeilijker om schoon te maken.

Een aansluiting voor je internetverbinding

Je hebt het waarschijnlijk al op 1 van de andere pagina's gelezen. Een snelle en stabiele internetverbinding is noodzakelijk als je wil werken als cammodel. Kies bij voorkeur dus voor internet via een kabel en niet voor Wifi. Wifi is gemakkelijk maar de verbinding kan af en toe wegvallen. Dit kan je op termijn betalende bezoekers op je webcam kosten. Is het onmogelijk om in je werkruimte een kabel voor internet te leggen dan kan je ook kiezen voor een powerline adapter. Met een powerline adapter kan je internet doorsturen via het elektriciteitsnetwerk. Je stopt de adapter vlak bij je modem in het stopcontact en steekt de internetkabel van je modem onderaan in de adapter. De andere adapter steek je in een stopcontact van de kamer die je als werkruimte wil gebruiken. Onderaan steek je een internetkabel in die je verbindt met je laptop (of desktop pc).

Aangepaste verlichting

Het is ook belangrijk om te zorgen voor aangepaste verlichting in je werkruimte. Ga niet werken onder TL lampen. Dit heeft geen mooi resultaat op beeld. Kies voor gedimd licht. Beter nog is indirect licht. Enkele spots tegen de muur die het licht naar boven en onder schijnen zijn zeer mooi en geven een prachtig resultaat. Ook een staanlamp die naar boven gericht is, is een goede bron van indirect licht. Wil je liever wat afwisseling, kies dan voor een ledstrip. Voor minder dan 50€ zijn reeds ledstrips te vinden die je van kleur kan laten veranderen. Deze ledstrips hebben ook als voordeel dat je ze kan dimmen en ze bovendien nog eens zeer zuinig zijn en nauwelijks warmte afgeven. Gooi nooit zomaar een lap gekleurde stof over een lamp heen. Dit is zeer gevaarlijk en kan tot brand leiden.

Een ventilator of airconditioning en verwarming

In je werkruimte als cammodel kan het heel heet worden. En dat is niet alleen figuurlijk te nemen. Vooral in de zomer is een ventilator of eventueel airconditioning dan geen overbodige luxe. Als je voor airconditioning kiest, kies dan voor een geluidsarm toestel. Dit is niet enkel voor jezelf leuker maar ook voor de bezoekers van je cam wanneer je de microfoon hebt ingeschakeld. Een ventilator heeft dan weer het grote voordeel dat het minder verbruikt en automatisch minder geluid maakt. Bovendien wapperen je haren door de wind van de ventilator en dat heeft een erotiserend effect. In de winter heb je dan echter nood aan verwarming. Wanneer je geen centrale verwarming hebt in de kamer die je als werkruimte wil gebruiken dan is een klein elektrisch vuurtje voldoende. Dit kost je amper 30€.

Een nette en opgeruimde werkruimte

Een nette en opgeruimde werkruimte
Zorg er steeds voor dat je werkruimte als cammodel steeds netjes opgeruimd is. Je hoeft natuurlijk niet op te ruimen tijdens een webcamsessie maar zorg dat het netjes is voor je begint. Het is voor de bezoeker van je webcam niet echt erotisch als op de achtergrond nog een stofzuiger of een dweil en emmer te zien is. Je kan steeds wat erotische speeltjes en eventueel een sexy outfit klaarleggen in het zicht. Zo zorg je ervoor dat de bezoekers van je webcam beginnen te fantaseren en ze nog meer contact zullen zoeken met jou.

Verander af en toe de inrichting van je werkruimte

Als cammodel moet je de interesse van je bezoekers kunnen vasthouden. Vaste bezoekers zijn een grote bron van inkomsten dus zorg ervoor dat je hun interesse kunt vasthouden. Daarom is het aangeraden om af en toe de inrichting van je werkruimte te veranderen. Hiervoor hoef je echt geen grote veranderingen te doen of kosten te maken. Een andere dekbedovertrek, een andere plaats van de zetel of het bed, enkele nieuwe kaders aan de muur. Enkele mooie naaktfoto's op groot formaat van jezelf zijn ook altijd heel goed om de aandacht van de bezoekers te trekken.

Verander eens van locatie

Het is ook altijd leuk om eens van werkplek te veranderen. Speel eens de sletterige secretaresse in een bureau of de geile dienstmeid die de woonkamer poetst in een veel te korte outfit. In de zomer kan je vanuit je tuin voor de cam werken. Je kan je jezelf ook laten zien terwijl je een douche neemt of een heerlijk lang bad. Veel mannen worden zeer opgewonden van een vrouw te zien douchen. Op deze manier hou je het boeiend en blijven de bezoekers langer kijken. Ook zullen de bezoekers vaker terugkomen naar je webcam.

Je werkruimte als cammodel en privacy

Je werkruimte als cammodel moet ook voldoende privacy bieden. Wanneer je alleen woont is dit meestal niet echt een probleem. Maar wanneer je samen woont dan kan je beter een werkruimte kiezen die je kan afsluiten. Let ook op dat je niet aan het cammen bent in de woonkamer met de rolluiken omhoog of voor het raam in een appartement. Het is niet de bedoeling dat passanten en je buren gratis kunnen meegenieten van de show. Let ook op het geluid. Bij het cammen zal je waarschijnlijk regelmatig (gefaket) klaarkomen. Zorg ervoor dat het geluid niet tot bij de buren hoorbaar is of voor je medebewoners.

Wat je moet voorzien voor tijdens het werken als cammodel

Wanneer je begint met cammen zorg er dan voor dat je de volgende zaken ook bij je hebt. Enkele handdoeken, je seksspeeltjes die je wil gebruiken, iets kleins om te eten (koekjes, fruit) en drinken. Eventueel ook glijmiddel en rookwaren zoals sigaretten, een asbak en een aansteker. Hoe minder je de cam moet verlaten om iets te halen, hoe beter. Je bezoekers betalen immers om jou te zien en om met jou te praten. Ze betalen niet om een lege matras of sofa te zien. Wanneer je te dikwijls je plaats moet verlaten dan zal je dat op termijn bezoekers kosten. En minder bezoekers is ook minder inkomen. Moet je onverwachts toch iets gaan halen of krijg je een belangrijke telefoon, log dan eerst even uit. Bezoekers die in je chatroom komen en een lege plek zien gaan verder naar een ander cammodel en zullen niet zo vlug terugkeren.

werkruimte als cammodel
werkruimte camgirl
werkruimte cammodel
kamer camgirl