Meer verdienen als camgirl

Hoe kan je als camgirl nog meer geld verdienen

Meer verdienen als camgirl

Werken als cam-model kan zeer lucratief zijn, en dat is waarschijnlijk waarom werken als camgirl veel vrouwen aantrekt. Nee, het is geen automatisch gratis kaartje voor rijkdom en luxe voor iedereen die de camera wil inschakelen; je moet eraan werken, en je moet het goed doen, zoals in elk bedrijf. Maar zodra je zover bent gekomen, zijn de beloningen geweldig. Zelfs een redelijk succesvol cammodel verdient genoeg om geen andere job meer te doen. Maar we zijn hier niet om te praten over matig succes. Dit gaat over de top van de voedselketen, de meest populaire meisjes op de meest populaire webcamsites. Voor hen is het niet uitzonderlijk om € 75.000 per maand te verdienen. Maar hoe doen ze dat? Wil je meer verdienen als camgirl, lees dan zeker verder.

The "whales"

Werken als camgirl levert je een goed inkomen op. Een gemiddelde cammodel verdient dan ook al vlug enkele duizenden Euro wanneer ze voltijds werkt als cammodel. Om echter het inkomen van de top cammodellen te evenaren zul je de zogezegde whales moeten aantrekken. Hiermee bedoelen we natuurlijk niet de letterlijke vertaling. Een "whale" (walvis) is een term die gebruikt wordt voor de hele grote klanten. Zij geven niet enkele tientallen of honderden Euro uit aan hun favoriete webcamdames maar duizenden tot tienduizenden Euro. Natuurlijk zijn er minder whales dan gewone klanten. Maar het zijn wel de whales die het verschil maken tussen enkele duizenden Euro per maand verdienen en enkele tienduizenden Euro.

In de context van cammen is 'walvis' een term die verwijst naar een "big spender" van een cam-site - in feite een online suikeroom met diepe zakken. En in dit geval betekent big-spender GROOT. Een whale gooit geld rond als snoep op Halloween, waarbij hij honderden of duizenden dollars tegelijk laat vallen aan tips. Soms doen ze dit en blijven ze net lang genoeg om je reactie te zien (dus zorg dat ze goed zijn) en verlaten dan het kanaal, vermoedelijk om hetzelfde te doen voor een ander cam-model. Andere keren blijft er een walvis rondhangen, omdat hij ervan wil genieten dat hij je duidelijke favoriet is uit de hele hoop bezoekers. Stel hem dus niet teleur. Je zal meer verdienen als camgirl met 1 of meerdere whales tussen je bezoekers.

Psychologie van The Big Spender

Omdat hij zo'n belangrijk is voor je inkomsten, is het belangrijk om de psychologie van de big spender te begrijpen. Hij is in wezen een "alfamannetje", misschien niet geïnteresseerd in het gebruik van zijn duidelijk zware portemonnee om vrouwen in het echte leven aan te trekken (hij kan onzeker zijn over zijn fysieke voorkomen, of sociaal onbeholpen en zich ervan bewust zijn, of een van een aantal andere dingen, het maakt niet echt uit), maar hij wil dit des te meer online. Hij heeft een onverzadigbaar ego en wil het gevoel hebben dat hij het meisje resoluut heeft 'gewonnen' en wordt beschouwd als haar belangrijkste suikeroom. Natuurlijk, net als in de echte wereld, wanneer twee of meer alfamannen hun oog op dezelfde vrouw richten, hebben ze de neiging om te vechten. En in deze arena is geld hun favoriete wapen.

Een oorlog tussen big spenders is betaaldag voor een camgirl. Ze zullen elkaar voortdurend proberen te overtreffen door steeds monsterlijkere tips weg te gooien, in wezen door middel van een veiling voor de prijs van de uitspraak in de chatroom - en je mag elke bieding houden.

De manier voor een cam-model om walvissen aan te trekken is door een beeld van onbereikbaarheid te projecteren. Je wilt er glamoureus en een beetje hooghartig uitzien. Om dit te bereiken is een delicate evenwichtsoefening nodig, omdat de inspanning het risico met zich meebrengt dat je een "kreng" lijkt. Maar als je het goed aanpakt, zorgen de walvissen ervoor dat ze alles uitgeven wat nodig is om het onwinbare meisje te winnen - de ultieme egotrip voor alfamannetjes. Wil je meer verdienen als camgirl dan heb je er alle baat bij om zoveel mogelijk van deze big spenders aan te trekken.

Waar vind je de meeste Big spenders?

Hoe meer bezoekers de webcamsite heeft hoe meer kans op een "whale" of een Big spender! Bij Livejasmin heb je het meeste kans om een Big Spender te vinden.