Ervaringen van camgirls

Op deze pagina hebben we enkele ervaringen van camgirls verzameld. Ten slotte kunnen zij jou het beste vertellen hoe het is om te werken als camgirl. Hieronder lees je de ervaringen van camgirls Amber, Lisa, Els en Amy.

Ervaring van camgirl Amber (25)

Toen ik vroeger dacht aan vrouwen die werkten voor de webcam ging ik altijd van het ergste uit. Ik dacht dat ik voortdurend zou worden lastig gevallen door vieze mannen. Maar niets bleek minder waar. Ik vertel je eerst even hoe ik ermee begon.

Waarom ik camgirl geworden ben

De reden waarom ik camgirl geworden ben is heel eenvoudig. Geld. Maar geld is niet de reden dat ik het blijf doen. Ik blijf het doen omdat ik het ook erg leuk vindt om te werken als camgirl. Toen ik er 5 jaar geleden mee begon was ik net werkloos geworden. Ik werkte voor een klein bedrijf dat de deuren sloot wegens faillissement. Ik was net 1 jaar alleen gaan wonen en had dus nog geen geld kunnen sparen. Plots zonder werk zitten kwam hard aan. Ik ben onmiddellijk op zoek gegaan naar ander werk maar vond geen openstaande vacatures voor mijn diploma. Ik had echter wel dringend geld nodig om de huur en de vaste maandelijkse kosten te betalen.

Hoe ik op het idee kwam om camgirl te worden

Toen ik op een avond tussen het zoeken naar werk door wat aan het surfen was op internet kwam ik via via op een site terecht van een webcamplatform. Ik besloot om de website eens te bekijken. Ik las er over de verdiensten van een camgirl, de voor en nadelen van werken als een camgirl en de ervaringen van camgirls. Hoe het kwam weet ik nog steeds niet maar iets in mij gaf mij het gevoel dat ik dit eens moest proberen. Het leek me enorm spannend om te doen. Ik schreef mij in bij het webcamplatform en besloot de dag nadien te beginnen.

Mijn eerste stapjes als webcamgirl

De eerste keer dat ik inlogde op mijn cam was ik enorm zenuwachtig. Ten slotte wist ik niet wat ik moest verwachten. Ik dacht toch vooral van die vieze mannetjes tegen te komen die je zeer bazig commanderen op de webcam. Het leek er echter helemaal anders aan toe te gaan. Het grootste deel van de bezoekers op mijn webcam waren heel lief en attent. Ik besef ook wel dat ze meestal zo lief zijn om meer te zien te krijgen maar de reacties waren grotendeels positief. De eerste dagen was het nog wat onwennig om mijn lichaam te laten zien maar na een week merkte ik nog weinig schaamte op bij mezelf. Het ging steeds vlotter.

De vervelende klanten op de webcam

Vervelende klanten heb je overal. En dus ook op de webcam. Alhoewel ruim 90% van de bezoekers op de webcam heel aangenaam zijn, zitter er ook enkele vervelende klanten tussen. Ik geef hen steeds een waarschuwing als ik merk dat ze te grof worden of mij of andere bezoekers beginnen te beledigen. De meeste houden wel op wanneer je hen erover aanspreekt. Stoppen ze toch niet, dan is het simpel. Met 1 klik op mijn scherm blok ik hen gewoon. Op de 5 jaar dat ik camgirl ben heb ik dat tot hiertoe ongeveer 20 keer gedaan. Gerekend over al de bezoekers die ik al gehad heb is dat heel weinig.

Wat ik verdien als camgirl

Als beginnend camgirl lagen mijn verdiensten een stuk minder. Dit kwam omdat ik nog niet goed wist hoe het webcamplatform werkte en nog wat onwennig was. De inkomsten stegen week na week. Toen ik begon als camgirl werkte ik net zoals nu ongeveer 140 uur per maand wat iets minder is dan een voltijdse job. Toen verdiende ik ongeveer 2000 tot 2500€ per maand. Inmiddels is dit opgelopen tot ruim 4000€ per maand. Dit komt vooral door de vaste bezoekers. Na verloop van tijd begonnen klanten steeds terug te keren naar mijn webcam en werden het vaste klanten. Vooral de vaste klanten brengen veel geld op. Ook verdien ik nu veel extra door de fooien die ik krijg op sommige buitenlandse webcamplatformen. De Nederlandse webcamplatformen zijn goed maar voor de echt grote verdiensten ben je beter bij de buitenlandse webcamplatformen. Deze hebben veel meer bezoekers. Hoe meer bezoekers hoe meer je ook kan verdienen.

Ervaring van camgirl Lisa (32)

Van toen ik nog studeerde aan de hogeschool had ik al veel interesse in erotiek en alles wat daar mee te maken had. Ik ging vaak naar parenclubs met mijn toenmalig vriendje en we hadden ook regelmatig een triootje met een vrouw die we leerden kennen tijdens 1 van onze bezoekjes aan de parenclub.

Waarom ik begon te werken als camgirl

Toen het na 2 jaar uitraakte met mijn vriendje heb ik mij enkele jaren redelijk rustig gehouden. Ik ben toen 2 jaar single gebleven en ook de parenclubbezoekjes zijn gestopt. Ik miste echter wel de erotiek in mijn leven. Toen ik in een weekblad een getuigenis van een camgirl las besloot ik om het ook eens te proberen.

Mijn eerste stappen als camgirl

Na wat rondsurfen vond ik een website van een webcamplatform dat mij wel geschikt leek. Het is een grote internationale website genaamd Livejasmin. Ik schreef mij onmiddellijk in. De dag nadien ben ik eerst een webcam gaan kopen. Toen ik thuiskwam heb ik de webcam aangesloten en begon ik met cammen. Vanaf de eerste moment voelde het alsof ik was waar ik moest zijn. Het voelde spannend maar toch veilig. Ik kon mezelf laten zien, met mezelf spelen maar kon dit veilig van thuis uit doen. In een parenclub weet je nooit wie je tegenkomt.

Wat ik verdien als camgirl

Het cammen doe ik vooral omdat het mij een kick geeft om mijn lichaam te laten zien en mannen te teasen. Dat ik er een mooi bedrag aan over hou is natuurlijk een leuke bonus. Ik werk niet altijd evenveel. Sommige maanden als het druk is op mijn hoofdjob dan werk ik gemiddeld een uurtje of 5 per week. Op andere momenten werk ik tot 30 uur per week. Ik verdien tussen de 700 en 2000€ per maand als camgirl. Ik ben alvast niet van plan om er binnenkort mee te stoppen.

Ervaringen van camgirl Els

Omdat ik de laatste tijd amper nog geld over had om af en toe mezelf eens te verwennen met een etentje of een uitstap, besloot ik op zoek te gaan naar een bijverdienste. Het moest een bijverdienste zijn die te combineren was met mijn job. Ik werk als verkoopster in een kledingwinkel en heb zeer afwisselende uren. De ene week werk ik ook meer uren dan de andere. Een bijverdienste vinden die te combineren is met een dergelijke job is niet eenvoudig. Na wat zoeken op internet kwam ik deze camgirlworden.be tegen. Als eerste las ik de ervaringen van camgirls. Ik heb mij daarna onmiddellijk aangemeld. Ik werk nu sinds enkele maanden als camgirl als bijverdienste en het brengt me maandelijks ongeveer 700€ extra op. Hiervoor werk ik ongeveer een 6 uur per week verspreid over verschillende dagen. Ik kan het moeiteloos combineren met mijn andere job.

Ervaringen van camgirl Julia

Als succesvol cammodel hoor ik vaak vragen als “Hoe word ik een camgirl?” En “Zou je deze baan aanbevelen aan andere meisjes?”.
Eerlijk gezegd, ik denk dat ik de beste baan ter wereld heb, maar de weg naar waar ik nu ben was lang en er waren veel hobbels onderweg.
Als je erover denkt een camgirl te worden, lees dan zeker mijn verhaal.

Vijf jaar geleden was ik een recent gescheiden alleenstaande moeder en ik werkte de nachtdienst in een bakkerij. Mijn werktijden waren vreselijk omdat ik nooit tijd met mijn kind doorbracht aangezien ik ‘s nachts werkte en daarna bracht ik meestal de hele dag door met slapen. Ik wist dat het tijd was om wat veranderingen in mijn leven aan te brengen. Ik surfte wat rond op het web en vond een advertentie om te werken als camgirl. Helaas bleek de site waar ik mij bij aanmelde niet zo goed te zijn als ik dacht. Ik verdiende slechts een heel klein percentage van wat de webcambezoekers betaalden, er was een helpdesk die nauwelijks luisterde wanneer er problemen waren. Kortom het was niet wat ik ervan verwachtte.

Ik sprak met een van mijn vrienden en ik besloot mijn verhaal met haar te delen. Niemand wist wat ik deed om de kost te verdienen, maar op dat moment hoefde ik alleen maar mijn frustraties met iemand te delen. Dus vertelde ik haar over mijn baan en over hoe vreselijk de omstandigheden waren en toen gebeurde er iets dat me totaal schrok. Ze vertelde me dat ze ook als een camgirl werkte, maar in haar ervaring was het de beste baan ooit.
Ze verdiende ongeveer €3000 per week, wat meer was dan wat ik in een maand maakte, ze kon haar schema maken hoe ze wilde, haar privacy was goed beschermd en ze was oprecht gelukkig.
Op dat moment besloot ik mijn baan op te zeggen en mijn geluk te beproeven door voor de sites te werken waarvoor ze werkte (ik heb ook geleerd dat je op meerdere sites tegelijk kunt werken). Ik dacht dat ik niets te verliezen had en het was de beste beslissing ooit. Ik heb sindsdien zo gewerkt en ik kon niet gelukkiger zijn. Ik heb tijd genoeg om met mijn kind door te brengen en het is een kwaliteits- en stressvrije tijd omdat mijn werk me geen hoofdpijn bezorgt. Het is een baan die ik aan iedereen met een open geest zou aanraden.
Oh, en ik woon ook in een groot appartement en rijd in een glimmende nieuwe BMW.

Ervaringen van camgirl Amy (45)

Enkele maanden geleden had ik afgesproken met een jeugdvriendin die ik in jaren niet gezien had. We waren vroeger goede vriendinnen maar na het afstuderen waren we stilaan het contact verloren. Een drukke job, een relatie, je weet wel hoe het gaat. Tijdens het diner spraken we over ons leven sinds het afstuderen. Bleek dat we allebei ondertussen gescheiden waren maar er was wel een groot verschil. Na de scheiding kwam ik in financiële problemen en mijn vriendin bleek echter steeds meer geld te verdienen. Tijdens het verdere gesprek kwam ik te weten hoe ze dat deed.

Waarom ik begon te werken als camgirl

Mijn vriendin vertelde mij dat ze na haar scheiding noodgedwongen begon te werken als camgirl. Eerst uit pure geldnoodzaak maar na verloop van tijd gewoon omdat ze het geld niet meer kon en wou missen. Met haar verdiensten als camgirl had ze inmiddels een mooie wagen kunnen kopen, ze ging 2 keer per jaar op reis, deed meerdere citytrips en had een dressing vol met mooie en dure kledij. Na 7 jaar van elke Euro in 2 bijten had ik er genoeg van. Ik wou ook wel eens beginnen met van het leven te genieten. Ik wou ook op reis, een mooie wagen en mooie kleding. We spraken nog enkele keren af waarbij ze me alles vertelde wat ik wou weten.

Mijn eerste stappen als camgirl

Mijn vriendin toonde me hoe en waar ik me moest inschrijven om te beginnen als camgirl. Ze gaf me ook allerlei tips over het omgaan met de bezoekers, de inrichting van mijn werkruimte enz. De eerste dagen waren wel wat wennen. Het cammen was enorm spannend maar voelde nog wat onwennig. Maar na enkele weken leek het alsof ik het al maanden deed. Af en toe hielp mijn vriendin letterlijk een handje en deden we een camsessie met ons 2. Alleen verdienen we al veel geld maar als we een show geven met ons 2 samen dan zie je pas de fooien binnenkomen. Het blijkt toch echt een grote fantasie van veel mannen te zijn om 2 vrouwen samen bezig te zien.

Mijn verdiensten als camgirl

Inmiddels heb ik van het werken als camgirl mijn hoofdberoep gemaakt. Ik verdiende al meer met mijn werk als camdame dan als voltijdse poetsvrouw. Het was dan ook geen moeilijke beslissing om voltijds camgirl te worden. Ik verdien nu makkelijk het dubbele van toen ik nog voltijds als poetsvrouw werkte. Mijn inkomsten liggen elke maand boven de 3000€. Er zijn soms ook maanden tot 4000€ en meer bij. Wanneer ik eens een lange vakantie wil nemen dan doe ik dat gewoon. Ik beslis zelf wanneer en hoeveel ik werk.