Werken als man voor de webcam

Waarom werken als man voor de webcam

Werken als mannelijk webcammodel of camboy is een leuke en spannende manier om veel geld te verdienen. Niet enkel vrouwen zijn zeer in trek bij de bezoekers van webcams. Ook koppels en mannen alleen ontvangen veel bezoekers op hun webcam. Hou je van spanning en erotiek en wil je veel geld verdienen. Dan is werken als man voor de webcam zeker iets voor jou.

Hoeveel verdien je als camboy

Als camboy kan je veel geld verdienen met je webcam. De verdiensten liggen weliswaar lager dan bij de meeste camgirls en koppels maar zijn zeker nog de moeite. Alles hangt af van hoeveel tijd je spendeert als camboy. Werk je voltijds als camboy dan mag je toch op een 1500€ tot 2200€ reken bij het Nederlands camplatform Islive. Bij de buitenlands webcamplatformen liggen de verdiensten net zoals bij camgirls en stellen een stuk hoger. Daar mag je al rekenen op bedragen rond de 4000€ en meer.

Welke type man kan werken als camboy

Net zoals bij camgirls kan elk type man aan de slag als camboy. Maar ook net zoals bij camgirls zullen bepaalde types van mannen meer bezoekers krijgen en meer verdienen dan andere mannen. Knappe, gespierde mannen met een afgetraind lichaam zullen meer bezoekers hebben. Je moet echter ook de bezoekers op je webcam kunnen houden. Dus het uiterlijk alleen is niet doorslaggevend. Je moet je bezoekers kunnen entertainen en hun aandacht vasthouden.

Welke eigenschappen zijn ideaal voor een camboy

Bepaalde eigenschappen zijn zeer in trek bij camboys. Vooral lang een harde en stevige erectie kunnen houden wordt zeer gewaardeerd. Bezoekers van je webcam zien je ook graag klaarkomen. Dus als je meerdere keren kunt klaarkomen is dat ook een groot pluspunt. Op het gebied van uiterlijk is een gespierd lichaam zeker een pluspunt.

Kan ik als hetero ook camboy worden op gaycams

Als je wil werken als camboy moet je er rekening mee houden dat ruim 90% van je bezoekers bi of homomannen zullen zijn. De overige 10% bestaat uit koppels en vrouwen. Als jezelf hetero bent en je hebt hier geen problemen mee dan kan je zeker als hetero aan het werk op gaycams. Er zijn ook webcamplatformen die een categorie “heteromannen” tussen de webcams heeft staan. Het grootste deel van de bezoekers aan webcams zijn mannen dus hou er rekening mee dat je indien je enkel daar camt veel minder zult verdienen dan wanneer je ook op gaycams te zien bent.

Wat heb ik nodig als camboy

Behalve een laptop, internet, een webcam en een plaats om te werken heb je niets speciaals nodig. In tegenstelling tot bij camgirls hoef je geen lingeriesetjes aan te kopen. Wat wel aangeraden is om enkele seksspeeltjes te kopen. een nepvagina, een dildo enz. zullen zeker van pas komen.

Aanmelden als camboy

Je aanmelden als camboy kan je doen op volgende webcamplatformen:
Aanmelden bij Livejasmin
Aanmelden bij Bongacams
Aanmelden bij Islive

Meer informatie over werken als camboy kan je ook vinden op de website: www.camboyworden.nl.


Earn Money with Live webcam sex!

Ook als man kan je veel geld voordienen voor de webcam.

 

Wordt je eigen baas!

 

Je hoeft niet gay te zijn om als camboy te werken. Ook hetero’s kunnen veel geld verdienen als camboy.