Werken als koppel voor de webcam

Waarom werken als webcamkoppel

Als koppel samen werken voor de webcam heeft verschillende voordelen. Het brengt niet alleen meer spanning en erotiek in de relatie, het brengt ook nog eens geld op. Veel geld! Wanneer je samen werkt als koppel is er ook geen jaloezie. Je ziet immers wat je partner doet, met wie je partner chat.

Meer spanning in je eigen relatie

Sommige koppels beginnen samen te cammen om meer spanning in hun relatie te brengen. Om het vuur en de erotiek terug wat aan te wakkeren. Akkoord, je kan ook naar een parenclub gaan. Maar dat is niet hetzelfde. Misschien heb je helemaal geen zin om met een andere man of vrouw seks te hebben. Daarom is webcammen als koppel een veilig alternatief. Jullie werken vanuit het comfort van jullie eigen woning of zelfgekozen werkplek.

Verdiensten als webcamkoppel

De verdiensten wanneer je als koppel samen werkt voor de webcam liggen een stuk hoger dan een man alleen. De topverdieners onder de webcammodellen zijn vrouwen maar koppels komen niet ver daaronder. Afhankelijk van het webcamplatform mag je rekenen tussen de 2000€ tot 10000€ wanneer jullie voltijds cammen. Natuurlijk zal je de eerste maand iets minder verdienen. Je moet het immers nog wat gewoon worden. Maar na verloop van tijd zullen jullie merken dat de maandelijkse inkomsten vlug omhoog gaan.

Werken op meerdere camplatformen tegelijk

Nog een groot voordeel van werken als koppel voor de webcam is het gemak om te cammen op meerdere webcamplatformen tegelijk. Met speciale splitcamsoftware kan je immers tegelijk op verschillende webcamplatformen uitzenden en zo je inkomsten verhogen. Wanneer je als vrouw of man alleen voor de webcam werkt dan is 2 tot maximum 3 webcamplatformen tegelijk het maximum. Als het er meer zijn dan verlies je het overzicht en zal je onbewust sommige bezoekers te weinig aandacht geven. Wanneer bezoekers zich genegeerd voelen dan zullen ze je webcam verlaten. Als koppel is het makkelijk haalbaar om op 4 webcamplatformen tegelijk te cammen. Je hoeft er immers elk maar 2 webcamplatformen in het oog te houden.

Waar kan ik werken als koppel voor de webcam

Werken als webcamkoppel kan bij alle 4 de webcamplatformen die we hier op de website bespreken. Ga naar de pagina webcamplatformen of klik hieronder op de link van het gewenste webcamplatform. Wij raden aan om te beginnen met 1 webcamplatform indien het de eerste keer is dat jullie werken voor de cam. Zorg dat je goed overweg kunt met het webcamplatform vooraleer je met 2 of meerdere tegelijk begint. Je kan je wel gerust al bij alle webcamplatformen aanmelden en afwisselend op 1 van de webcamplatformen werken. Vergeet niet dat jullie zich inschrijven als stel of minstens elk apart zijn ingeschreven op het platform. Je mag immers nooit personen op de webcam laten zien die niet ingeschreven zijn.
Aanmelden bij Livejasmin
Aanmelden bij Bongacams
Aanmelden bij Islive
Aanmelden bij Xmodels


Werken als koppel voor de webcam is niet alleen spannend, het brengt ook geld op.