Waarom werken als camgirl

Waarom werken als camgirl veel voordelen heeft

Wanneer je reeds werkt als camgirl dan zal je zien dat werken als camgirl veel voordelen heeft. Ben je nog niet begonnen als camgirl of cammodel maar ben je er wel nieuwsgierig in, lees dan zeker verder. Wij sommen je even de voordelen op en geven je een korte uitleg bij elk voordeel.

Snel geld verdienen

Het grote voordeel van werken als camgirl is dat je snel veel geld kunt verdienen. Op internet worden allerlei manieren aangeprezen om geld bij te verdienen. Het probleem bij deze bijverdiensten is echter dat je er heel veel tijd moet insteken en het nauwelijks iets opbrengt. Zo kan je overal advertenties vinden om enquettes in te vullen en daar wordt je dan voor betaald. Helaas kruipt er veel tijd in het invullen van de enquettes en krijg je (als je geluk hebt) er maximum enkele Euro’s voor. Meestal is het echter maximum 1 Euro. Ook het aantal enquettes dat je ontvangt is beperkt. Voor al de moeite die je doet krijg je amper enkele tientallen Euro per maand. Wanneer je werkt als camgirl verdien je tientallen Euro per uur!

Je bent je eigen baas als je werkt als camgirl

Wellicht 1 van de grootste voordelen bij het werken als camgirl is dat je je eigen baas bent. Niemand meer die zegt hoe laat je op het werk moet zijn, welke dagen je moet werken en wat je moet doen. Vanaf nu ben je zelf de baas. Wil je een periode meer werken, geen probleem! Wil je een periode net minder werken of tijdelijk een (lange) pauze nemen van enkele weken of maanden, geen probleem! Je hebt geen verplichtingen. Dit is voor veel camgirls de belangrijkste reden. Kies er dan wel voor om vanuit je eigen werkplek te werken en jezelf in te schrijven als camgirl bij de webcamplatformen. Je kan ook werken voor een studio maar dit is absoluut af te raden. Wanneer je werkt voor een studio dan werk je terug voor een baas. Bovendien neemt een studio een groot deel van je inkomsten af terwijl je net hetzelfde werk doet. Schrijf je daarom steeds zelf in op de webcamplatformen en werk vanuit je eigen werkplek (woonkamer, slaapkamer, bureel,…).

Bijverdienste als camgirl of full time job

Aan het werken als camgirl zijn vele voordelen verbonden. Ongetwijfeld is de vrije keuze van je werkuren 1 van de grootste voordelen. Werken als camgirl is ideaal als bijverdienste. Wanneer je met je bijverdienste snel veel geld wil verdienen dan is werken als camgirl een goede keuze. Maar niet enkel als bijverdienste is het werken als camgirl zeer geschikt. Er zijn ook heel wat camgirls die voltijds werken voor de cam. Een voltijds cammodel verdient immers meer dan genoeg met haar werk voor de cam.

De verdiensten als camgirl

Laten we er niet flauw over doen. Iedereen wil graag veel geld verdienen. En liefst zo snel mogelijk. Dan is werken als camgirl een ideale manier. Als camgirl kan je veel geld verdienen. Hoeveel precies is afhankelijk van het aantal uur dat je werkt en bij hoeveel en welke webcamplatformen. Omdat je zelf de baas bent kies je zelf hoeveel je werkt. Hoe meer uren je werkt als camgirl, hoe hoger de inkomsten zullen zijn. Werk je deeltijds (ongeveer een 2 uurtjes per dag een 5tal dagen per week) dan kan je al vlug 1000€ verdienen op de Nederlandse webcamplatformen. Werk je op de buitenlandse webcamplatformen dan liggen de verdiensten nog een stuk hoger. Een voltijds cammodel verdient al vlug meer dan 2500€. Op buitenlandse webcamplatformen kan dit oplopen tot 5000€ en meer. Wil je snel veel geld verdienen dan is camgirl worden ideaal voor jou.

Werken als camgirl kan je van thuis uit

Een groot voordeel van werken als camgirl is dat je van thuis uit kan werken. Geen lange verplaatsingen meer naar het werk. Geen files of omleidingen onderweg. Nooit geen ritten meer in gevaarlijke weersomstandigheden zoals hevige regen of vriesweer. Je werkt eenvoudig van thuis uit. Dit is elke maand niet alleen een serieuze tijdsbesparing door de verplaatsingen die wegvallen maar ook een grote besparing op brandstof. Bovendien loop je geen risico op ongevallen op weg van en naar het werk.

Je hebt nauwelijks kosten om te werken als camgirl

Waarom werken als camgirl nog een groot voordeel is: de kosten. Die zijn er amper. Je hebt een aantal zaken nodig om aan de slag te gaan als camgirl. Maar de meeste van die zaken heb je waarschijnlijk al in huis. Iedereen heeft wel een laptop of desktop pc en een internetverbinding. Verder heb je een webcam nodig (in een laptop zit er reeds een webcam ingebouwd). Een aparte webcam van zeer goede kwaliteit heb je reeds voor minder dan 50€. Je hebt verder ook nog een werkruimte nodig. Hiervoor is een slaapkamer, je woonkamer of een bureel voldoende. Een aantal lingeriesetjes en seksspeeltjes komen ook goed van pas.

Als koppel kan je ook werken voor de webcam

Niet enkel vrouwen kunnen aan de slag als cammodel. Er zijn ook veel koppels die samen werken voor de webcam. Als koppel is er het bijkomende voordeel dat het terug wat meer spanning en erotiek in de relatie brengt. Bovendien is het als koppel makkelijker om op meerdere webcamplatformen tegelijk te cammen door middel van splitcamsoftware. Wil je meer info over werken als koppel voor de webcam, klik dan hier.

Werken als man voor de webcam

Net zoals vrouwen en koppels veel bezocht worden op de webcam, zijn mannen ook zeer gewild. Werken als man voor de webcam of als “camboy” is een spannende en leuke bijverdienste. De verdiensten voor mannen liggen over het algemeen iets lager dan die voor vrouwen en koppels maar een maandelijks inkomen van meer dan 3000€ als camboy is zeker mogelijk afhankelijk van het webcamplatform. Wil je meer weten over werken als camboy klik dan hier.

Webcammen kan volledig anoniem

Als webcammodel kan je volledig anoniem werken. Dit kan je op 2 manieren doen. Door ofwel gewoonweg je gezicht niet in beeld te laten zien of door je uiterlijk aan te passen. Dit kan door het dragen van een pruik, een maskertje of een zonnebril. Verder kan je ook bij elke webcamprovider op onze website ervoor kiezen om bepaalde regio’s of landen te laten blokkeren. Hierdoor kunnen bezoekers uit die regio je cam niet bezoeken. Zo ben je er zeker van dat je geen bekenden op je webcam zult zien. Hou er wel rekening mee dat hoe groter je die regio maakt, hoe meer bezoekers je zo de toegang tot je cam ontzegt. Meer informatie over anoniem werken als cammodel vind je hier.


Als camgirl ben je je eigen baas.


 

Als bijverdienste is werken als camgirl zeer geschikt


 

De verdiensten als camgirl liggen zeer hoog. Deze kunnen oplopen tot 5000€ per maand en meer.

 

Een kleine kamer met een bed of een bureel volstaan als werkruimte

 

werken als webcamkoppel

Werken als koppel voor de webcam is niet alleen spannend, het brengt ook geld op.

 

anoniem werken als camgirl

Je kan ook volledig anoniem werken als camgirl.