Vaste webcambezoekers

Iets dat gemakkelijk verloren kan gaan in de opwinding en van een ambitieus webcammodel wanneer zij voor het eerst als camgirl aan de slag gaat, is een waardering van waar haar geld precies vandaan komt. Als je denkt dat je inkomensstroom van het camwerk afhankelijk is van zwermen eenzame jongens die samen in een chatroom naar je staren dan bedrieg je jezelf. Akkoord deze leveren je wel geld op, maar het meeste geld verdien je aan de vaste bezoekers.

Cam-modellen hebben vaste klanten nodig.

Dit zijn je terugkerende klanten, degenen die naar de camwebsite terugkomen, niet alleen om meisjes te zien, maar om jou te zien. Koester ze, omdat ze goud waard zijn. Willekeurige vreemden kunnen, als je geluk hebt, je af en toe een paar euro fooi geven; het zijn echter je vaste bezoekers die terug blijven komen om je te vragen om priv√©shows te geven, om je video’s en slipjes te kopen (en wat je nog meer verkoopt), en om grote fooien te geven gewoon omdat ze je leuk vinden.

Elke ervaren camerameisje weet dat vaste bezoekers zo belangrijk zijn en je niet achterover kunt leunen en wachten tot ze vanzelf vaste klant worden. Je moet ze actief aanspreken, hen overtuigen van je kwaliteiten. Dit begint met je willekeurige tippers in het openbaar, want zonder iets anders over hen te weten, weet je al dat zij iets in jou zien dat zij leuk vinden.

Bedank ze niet alleen en ga verder. Elke man in die kamer zou graag een moment persoonlijke aandacht van je willen hebben; beloon je tippers door het aan hen te geven (dit heeft de toegevoegde bonus dat je iedereen in de kamer laat zien dat je aandacht hebt voor je bezoekers). Wanneer ze iets posten in de chat, reageer dan in uw videostream. Lach om hun grappen en vertel ze enkele grappen over jezelf. Probeer contact met hen te maken als mensen. Dit gaat niet alleen maar over het iets teug geven voor de fooi; het is omdat je ze als je vrienden behandelt, sommige ervan je vrienden worden. En dan je vaste klanten.

Big spenders

Af en toe zal je het geluk hebben een “Big spender” tussen je bezoekers te hebben. Een Big spender is een bezoeker die soms tot duizenden Euro uitgeeft aan 1 enkele camgirl. Probeer hen zeker als vaste klant te krijgen. Het zal niet bij elke Big spender lukken. Sommige van hen geven heel grote fooien aan verschillende camgirls gewoon om hun reactie te zien en gaan dan weer verder. Soms lukt het echter wel om hen tot je vaste klanten te krijgen.