Starten als camgirl

Starten als camgirl doe je niet elke dag. De correcte informatie over hoe je dat aanpakt is niet altijd éénvoudig te vinden. Elke nieuwe camgirl (en camboy of koppel) heeft de know-how nodig over hoe je succesvol kan werken als webcammodel. Je vindt hier o.a. informatie over je werkruimte, anoniem werken als camgirl en veel meer.
Deze kennis is zeer belangrijk. Zonder dit zal je job als camgirl soms frustrerend zijn. Neem je tijd om de verschillende pagina’s te lezen. Alles is heel duidelijk en overzichtelijk uitgelegd. Wil je starten als camgirl, dan zijn deze pagina’s heel waardevol. Wil je een succesvol webcammodel op Livejasmin of op Islive worden, lees dan zeker verder!

Terugkerende bezoekers zijn heel belangrijk voor een camgirl. Het grootste deel van je inkomen zal immers komen van de vaste bezoekers. Het zijn ook deze bezoekers die dikwijls grote fooien geven en vaak honderden tot duizenden Euro spenderen aan hun favoriete camgirl. Het is dus belangrijk dat ze horen en zien wat ze leuk vinden. Daarom is het ook belangrijk dat je aandacht besteed aan hoe je je werkplek inricht. Maak het zeker niet te flashy. Maak het romantisch, erotisch en zelfs kinky, maar hou het simpel. Een witte muur, een groot bed, enkele kussens en een paar mooie lakens is meer dan voldoende. Zorg er ook voor dat de kamer netjes en opgeruimd is. Ruim op na het cammen of voordat je begint.

Dingen die je in de buurt moet hebben wanneer je werkt als camgirl

Wanneer je aan het werk bent als camgirl, zorg er dan voor dat je onderstaande dingen zeker in de buurt hebt.

  • een flesje water of een ander soort drank
  • handdoeken
  • sextoys
  • sigaretten, een aansteker en een asbakje (wanneer je rookt)

De reden hiervoor is zeer eenvoudig. Je bezoekers betalen (veel) geld om je te zien. Wanneer ze jouw chatroom bezoeken en je niet zien dan zullen ze deze ook vlug terug verlaten. Ze betalen voor jouw aandacht en niet om naar een leeg bed te kijken. Mocht je toch even uit beeld moeten verdwijnen, zet dan een bordje neer met de tekst dat je zo meteen terug bent of log even uit.

Kijk naar andere camgirls

Wanneer je totaal geen idee hebt hoe je moet beginnen aan je eerste camsessie, kijk dan eens naar enkele van de populaire camgirls. Kijk hoe ze omgaan met hun bezoekers, hoe ze chatten, hoe ze praten, hoe ze bewegen en dansen. Maar het allerbelangrijkste is dat je het zelf leuk vindt. Je bezoekers zullen het merken als je tegen je zin aan het werken bent. Dus ontspan je, glimlach en geniet er zelf ook van. Met deze tips zal je zonder moeite kunnen starten als camgirl.

De eerste dagen als camgirl

Werken als camgirl is een geweldige manier om veel geld te verdienen. Maar wees niet teleurgesteld als je in de eerste weken geen honderden Euro per dag verdient. De eerste weken als camgirl zijn de moeilijkste voor elk cam-model. Het draait allemaal om doorzettingsvermogen. Zelfs in je eerste maand kun je meer verdienen dan bij een gewone baan, maar je moet doorgaan. Eerst weet je niet hoe je op de vragen moet reageren en een gesprek kunt opbouwen. U zult echter merken dat uw inkomen na de 1ste maand stijgt. Stel je doel voor de eerste maanden niet te hoog. Het is beter om te streven naar 1000€ de eerste maand, 2000€ de tweede maand enzovoort.

Motivatie is belangrijk

Motivatie is erg belangrijk. Daarom moet u uw doelen in de eerste maanden niet te hoog stellen. Als je dat doet, bestaat de mogelijkheid dat je in een vicieuze cirkel terechtkomt. Stel dat u uw doel voor de eerste maand instelt op 5000€ en dat u slechts ongeveer 2500€ verdient in uw eerste maand. Dan zul je teleurgesteld zijn. Het zal heel moeilijk zijn om je motivatie te behouden. Als gevolg daarvan zult u de volgende maand minder geld verdienen in plaats van meer geld. Laten we nu zeggen dat u uw doel de eerste maand op 1000€ hebt gesteld en dat u ongeveer 2500€ verdient. Dit zal je de komende maand veel gemotiveerder maken. Meer motivatie betekent dat u meer zelfvertrouwen zult hebben. En dat is het eerste wat uw bezoekers zullen opvallen. Je ziet er gelukkiger uit en ziet er zelfverzekerder uit. Daarom verdien je meer geld.

Discipline en routine zijn erg belangrijk

Het kan moeilijk zijn om discipline en routine te handhaven wanneer u van thuis uit werkt. Soms is het verleidelijk om een ​​onverwachte vrije dag te nemen. Hoewel je je eigen baas bent als je als camgirl werkt, is routine erg belangrijk. Natuurlijk kunt u vrij nemen wanneer u maar wilt. Maar het is beter om dit van tevoren te plannen. De reden is heel simpel: “terugkerende bezoekers”. Als camgirl verdien je veel geld en heb je veel bezoekers. Het grote geld komt echter van een klein aantal terugkerende bezoekers. Als je een werkschema aanhoudt, is het voor hen een stuk eenvoudiger om terug te keren naar je webcam.

Big spenders

Eens in de zoveel tijd zul je een “Big spender” tegenkomen. De meeste camgirls noemen ze “walvissen”. Deze walvissen geven veel geld uit in een korte periode van tijd. Velen van hen zijn ook terugkerende bezoekers. Deze “Big spenders” of walvissen geven niet een paar honderd dollar uit aan een camgirl maar duizenden dollars. Ze hebben ook vaak een favoriete camgirl. Als je er bent favoriete camgirl, kunnen deze bezoekers echt je dag goed maken. Je kunt meer geld verdienen met een van deze bezoekers dan met alle andere bezoekers op je webcam samen. Dus als je zo’n grote spender tegenkomt, zorg er dan voor dat je hem voldoende aandacht geeft.

Hoe lang kun je als camgirl werken?

Dat is eenvoudig! Zolang je wilt. Er zijn helemaal geen leeftijdsbeperkingen, behalve dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn. Je kunt beginnen met werken als een camgirl wanneer je maar wilt. Sommige camgirls zijn meer dan 60 jaar oud. Niet elke man is tenslotte op zoek naar een jong meisje met een perfect lichaam. De Milf-sectie is een zeer populaire categorie. Zolang je graag als camgirl werkt, blijf gewoon werken als camgirl.

Wanneer je deze tips volgt zal starten als camgirl geen enkel probleem zijn!