Sexy lingerie tips voor camgirls

Werken als camgirl is niet voor iedereen weggelegd. Het is een vak apart. Het is een vak waar je heel veel geld mee kan verdienen op korte tijd. Je moet jezelf als camgirl letterlijk blootgeven. Maar het is ook niet de bedoeling dat je meteen naakt voor de cam gaat zitten. Je moet je kijkers teasen en opwinden. Hoe langer je hun aandacht kan vasthouden zonder naakt te zijn, hoe beter. Je wil immers zoveel mogelijk geld verdienen. Daarom is sexy lingerie voor camgirls onmisbaar. Maar wat is nu juist geschikte sexy lingerie voor camgirls? Dan leggen we je uit op deze pagina.

Draag lingerie die sexy is maar niet te bloot

Lingerie is gemaakt om mannen (en vrouwen) op te winden. Lingerie heeft ook als doel iets te laten zien zonder alles te onthullen. En daar moet je net rekening mee houden. Het is beter lingerie te dragen die sexy is maar toch niet te bloot dan lingerie waarbij bv. je borsten volledig bloot zijn. Hoe meer mogelijkheid tot fantaseren bij je bezoekers, hoe groter de opwinding.

Jarretels zijn een aanrader

Je kan je niet voorstellen hoeveel mannen enorm opgewonden raken van een vrouw in jarretels te zien. Het is dan ook een grote aanrader om enkele setjes aan te kopen. Je zal zien dat je veel meer bezoekers naar je cam krijgt.

Wissel af tussen verschillende setjes lingerie

Lingerie werkt heel opwindend voor mannen, maar mannen houden ook van afwisseling. Je mag er nog ze sexy uitzien, als je steeds hetzelfde setje draagt dan zullen je vaste bezoekers stilaan hun interesse verliezen. Investeer daarom in meerdere setjes. Kies voor setjes in verschillende kleuren en modellen. Kies ook eens voor een setje waarbij je borsten bloot zijn of met een open kruis. We vertelden hierboven reeds om dit niet te doen en wat aan de verbeelding over te laten. Maar af en toe is het net goed om eens een heel uitdagend en kinky setje te dragen. Op die manier hou je de aandacht van je vaste bezoekers vast.


lingerie voor camgirls

Investeer in enkele lingeriesetjes

 

 

sexy lingerie voor camgirls

Jarretels zijn een fantasie van heel veel mannen.