Seksspeeltjes en lingeriesetjes voor camgirls

Wanneer je werkt als camgirl zal je na verloop van tijd een aantal seksspeeltjes en lingeriesetjes moeten aankopen. Na verloop van tijd zal je een deel vaste bezoekers krijgen. Dit is een belangrijke groep van bezoekers op je webcam. Je hebt ze immers kunnen overtuigen van jouw kwaliteiten als camgirl en ze komen steeds terug naar jouw webcam. Vaste bezoekers blijven ook langer kijken en zorgen op die manier voor meer inkomsten. Om hun interesse vast te houden zal je dus na verloop van tijd nieuwe speeltjes moeten aankopen. Ook wat nieuwe lingeriesetjes en enkele uniformen zijn handig. Veel mannen fantaseren immers over de sexy verpleegster, de dienstmeid, de politieagente enz.

Seksspeeltjes voor camgirls

Welke speeltjes je koopt hangt volledig van jouw af. Koop iets waar je zelf graag mee aan de slag gaat. Koop geen zeer dikke dildo als je het niet ziet zitten om deze te gebruiken. Dat is toch enkel maar zonde van het geld. Kijk eens rond in een adultstore in jouw buurt of op internet naar speeltjes die je aanstaan. Je hoeft hier geen fortuinen aan uit te geven. Voor enkel tientallen Euro heb je al enkele seksspeeltjes. Het is vooral wat je ermee doet wat de bezoekers interesseren. Werk je ook op de buitenlandse webcamplatformen dan is de Lovense zeker aan te raden.

Lovense sextoy

De Lovense sextoy is een interactieve sextoy die door veel camgirls op buitenlandse webcamplatformen gebruikt wordt. De Lovense kan immers van op afstand bestuurd worden. Via fooien die de webcambezoekers geven begint de sextoy te trillen. Hoe groter het bedrag dat de bezoeker geeft, hoe langer en hoe heviger het speeltje begint te trillen. Dit levert het cammodel soms meer op dan de privéshows die ze geeft. De bezoekers vinden het leuk dat ze een soort van controle over jouw orgasme hebben. Ze zullen daarom veel fooi geven om je te zien genieten. De Lovense is beschikbaar in verschillende modellen. Veel webcambezoekers gaan ook bewust op zoek naar camgirls die deze vibrator gebruiken. Wanneer je vooral op de buitenlandse webcamplatformen camt dan is dit zeker aan te raden om aan te kopen.

Lingeriesetjes

Zoals we hierboven reeds even besproken hebben zijn lingeriesetjes zeer interessant om in te investeren. Als je vaste bezoekers je elke keer in hetzelfde setje zien dan zal hun interesse vlugger verdwijnen. Het is belangrijk dat je hun interesse blijft vasthouden. Investeer daarom een deel van je inkomsten in nieuwe lingeriesetjes. Het zal je nog meer inkomsten op leveren door vaste bezoekers die vaker terugkomen en langer op je cam blijven.

Uniformen voor camgirls

Wellicht 1 van de grootste fantasieën van mannen is om een vrouw in een uniform te zien. Er zijn allerlei uniformen die je als camgirl kan dragen. Denk maar aan een dienstmeid uniform, een verpleegstersuniform enz. In een adultstore of in een online erotiekwinkel kan je deze uniformen voor weinig geld vinden. Kijk eens rond voor de volgende veel gevraagde uniformen:

  • verpleegstersuniform
  • dienstmeid
  • politieagente
  • schoolmeisje

Investeer in enkele seksspeeltjes. Hiermee hou je de liveshows boeiend.

 

De Lovense is een interactieve sextoy die veel gebruikt wordt op buitenlandse webcamplatformen.

 

Een verpleegstersuniform is 1 van de meest gevraagde uniformen van webcambezoekers.