Lovense interactieve sextoy

Als je meer wil verdienen als camgirl dan is het gebruik van de Lovense interactieve sextoy een goed idee. Inmiddels gebruiken reeds veel cammodellen deze of een andere interactief seksspeeltje. De webcambezoekers gaan vaak ook actief op zoek naar een camgirl die zo een speeltje gebruikt.

Hoe werkt de een interactieve sextoy

Het principe is eenvoudig. De Lovense Lush is een door een smartphone (of smartwatch) bestuurbare bullet vibrator. Hij is ontworpen om solo te spelen, discreet in het openbaar te spelen en voor lange afstand koppels. De hardware is optimaal ingesteld om krachtig maar rustig in het openbaar mee te spelen. Met de app kan de Lovense vanop afstand bediend worden. Het wordt dan gekoppeld aan het webcamplatform. Wanneer de bezoeker je daar een fooi geeft begint de Lovense te trillen. Hoe lang en hoe hevig hangt af van de grootte van de fooi. Hoe meer fooi, hoe langer en hoe harder hij trilt. Op deze manier verdien je als camgirl dikwijls nog meer dan met de liveshows zelf. De mannen vinden het heerlijk om zelf controle te hebben. Het is ook makkelijk om op deze manier veel fooien binnen te halen. De mannelijke bezoekers van je webcam zullen immers tegen elkaar op fooien geven om net diegene te kunnen zijn die de winnende fooi geeft en je het orgasme bezorgt.
De Lovense is beschikbaar in verschillende modellen zoals de Lush Bullet en de Hush Butt Plug. De prijs ligt rond de 115€.

Werking van de Lush

De Lovense Lush bestellen

Je kan de Lush en de andere Lovense modellen hier bestellen. Dit is bij de fabrikant zelf en wordt discreet verzonden. Je krijgt ook 1 jaar garantie.

De Lovense is een interactieve sextoy die veel gebruikt wordt op buitenlandse webcamplatformen.

 

De Lovense bestaat ook in een interactieve butt plug uitvoering.

 

Er zijn verschillende modellen beschikbaar.