Internet modeling

Naast Livejasmin en de andere webcamplatformen die u hier kan vinden, hebben we ook nog een ander webcamplatform dat we graag onder uw aandacht brengen: Internet Modeling. Internet Modeling is een van de grootste bureaus voor adult entertainment die gespecialiseerd zijn in webcamm modellen. Sinds 1998 vertegenwoordigen ze enkele van de best betaalde modellen in de industrie. Hun in Tampa, Florida gevestigde bureau wordt gerund door vrouwen die elk model met respect behandelen en hen bij elke stap ondersteunen om hun succes te garanderen.

Wat doet internet Modeling?

Internet Modeling werft, plaatst en promoot webcammodellen op het grootste netwerk van websites voor volwassenen met meer dan 5 miljoen bezoekers per dag. Webcam modellen die werken voor Internet Modeling verdienen meer terwijl ze minder werken vanwege het grote aantal dagelijkse bezoekers. Hierdoor hebben sommige webcam modellen maar liefst $2.000 op één dag verdiend! Dat is alleen mogelijk vanwege het grote aantal dagelijkse bezoekers.

Hoe werkt Internet modeling?

Niet iedereen weet wat betekent om een webcammodel te zijn. Dus hier is hoe het werkt. De bezoekers selecteren een cam model op een van onze websites door te klikken op een thumbnail uit een lijst met online modellen. Het webcammodel chat vervolgens met de bezoeker door te typen en te praten. Zodra de bezoeker naar je privékamer gaat, verdien je geld. Je verdient geld per bezoeker. Dat betekent dat als je 10 bezoekers privé hebt, het bedrag dat je verdient met 10 wordt vermenigvuldigd. Vanwege ons grote aantal dagelijkse bezoekers, heb je bijna altijd meerdere bezoekers tegelijkertijd.

InternetModeling.com - Webcam Models Wanted!

Totale vrijheid

Net als bij de andere webcamplatformen die we op deze website hebben besproken, biedt Internet Modeling je totale vrijheid. Je werkt zoveel uren of uren als je wilt. Je kan dit doen vanaf elke locatie die je kiest. Thuis, op vakantie, enz. Je hebt alleen een laptop, webcam en snelle internetverbinding nodig.

Verdien tot $100.000 per jaar

Webcammodellen die werken voor Internet Modeling kunnen meer dan $ 100.000 per jaar verdienen. Het grootste deel van dat inkomen komt van vaste bezoekers. Als vaste bezoekers eenmaal een webcammodel hebben gevonden dat ze leuk vinden, chatten ze bijna altijd exclusief met hen. Ze geven elke maand duizenden dollars uit om hun favoriete webcammodel te zien. Hierdoor zijn regelmatige bezoekers erg belangrijk. Registratie bij ons is gratis. We brengen geen kosten in rekening.

Veel voordelen wanneer u zich nu registreert

Registreer u nu en ontvang veel extra voordelen. Klik hier of klik op een van de banners op deze pagina. U krijgt al deze extra voordelen als u zich nu registreert.

– 70% omzetaandeel van uw brutoloon wekelijks betaald zonder minimum.
– 70% levenslang omzetaandeel wekelijks betaald voor het opnemen of uploaden van video’s.
– 70% omzetaandeel uit de verkoop van gebruikte slipjes en andere items.
– Wekelijkse bonus van maximaal 30% op inkomsten van meer dan $500 van ons primaire webcamnetwerk.
– Werk voor één van de grootste webcamnetwerken met meer dan 10 miljoen bezoekers per dag.
– Geavanceerde HD-streamingtechnologie met de best beschikbare video- en audiokwaliteit.
– Streamen met mobiele apparaten zoals iPhone, iPad, Nexus en Android-smartphones.
– Absoluut geen terugboekingen of inhoudingen, dus modellen worden betaald voor elke geldige privéchat.
– Screening en pre-hire assistentie inclusief validatie van vereiste documenten.
– Persoonlijke ondersteuningsmedewerker waarmee modellen contact kunnen opnemen via e-mail, Skype of gratis telefoon.
– Hulp bij het verkrijgen van voorpagina plaatsing op onze netwerkwebsites.
– Wekelijkse betalingen per cheque, directe aanbetaling of Paxum.
– Anoniem e-mailadres voor klanten voor privéberichten.
– Afzonderlijke modelnaam.cam.com zoekmachine vriendelijke korte URL voor elk model.
– Mogelijkheid om te beginnen met werken onmiddellijk nadat hun aanvraag is ingediend.
– Dezelfde beloning en bonussen als onze directe modellen (agentcommissies worden volledig door ons betaald).
– Promoot onze amateurwebcamsites en verdien $25,00 voor elk VIP-lid dat u verwijst.

InternetModeling.com - Webcam Models Wanted!

Gedetailleerde statistieken

Wanneer u als webcammodel voor Internet Modeling werkt, hebt u ook toegang tot volledige verkeers- en inkomstenstatistieken. Onze realtime statistieken omvatten unieke bezoekers, conversatieverhoudingen enz. U kunt rapporten per dag, week, maand of jaar bekijken. Hierdoor is het heel gemakkelijk om bij te houden wat je hebt verdiend.

Bonussen en extra’s

Onze modellen krijgen tot 70% van de totale inkomsten uitbetaald. Je wordt betaald voor zowel live-uitzendingen als opgenomen video’s. Daarboven krijgt u ook een wekelijkse bonus tot 30% op de inkomsten van ons netwerk. Betalingen worden wekelijks gedaan en er is geen minimale uitbetaling. U kunt verschillende uitbetalingsmethoden kiezen, zoals: cheque en directe storting (alleen voor inwoners van de VS), Payoneer of Paxum. Payoneer en Paxum zijn internationale betalingsservices die een mastercard-betaalpas bieden die u als elke andere creditcard kunt gebruiken. U kunt het gebruiken in winkels, internetaankopen doen, geld opnemen bij geldautomaat en het geld overboeken naar uw bankrekening.

InternetModeling.com - Webcam Models Wanted!

We accepteren modellen van bijna overal

Veel van onze webcammodellen komen van buiten de VS. U hoeft alleen vloeiend Engels te spreken en een geldig door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto te hebben waarop uw leeftijd te zien is (of geboortedatum). Wij accepteren geen modellen uit de volgende landen: Filippijnen, Singapore, Maleisië, Roemenië, Colombia, Venezuela, Nigeria, Madagaskar, Kenia, Suriname, Ghana, Indonesië, Suriname, Thailand, Jamaica, Estland, Litouwen, Albanië, Kroatië, Servië, Hongarije, Rusland, Oekraïne, Moldavië, Macedonië, Montenegro, Ecuador, Republiek Georgië, Letland, Bulgarije, Slowakije, Tsjechië, Pakistan, Afghanistan, India, Libanon, Iran, Irak, Syrië, Egypte en Libië. Modellen uit deze landen moeten zich aanmelden bij 1 van de andere webcamplatformen

InternetModeling.com - Webcam Models Wanted!

Geen vereisten, geen leeftijdsbeperkingen

Er is slechts 1 vereiste om een ​​webcammodel te worden. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn. Er is geen maximale leeftijd. U kunt zo lang als u wilt een webcammodel zijn. Je hoeft er niet uit te zien als een supermodel om veel geld te verdienen als webcammodel. Je persoonlijkheid is veel belangrijker om een ​​succesvol webcammodel te zijn. Je moet leuk en vermakelijk zijn om mee te praten. En ook heel belangrijk is je gemoedstoestand. Geniet ervan en glimlach. Als je opgewekt bent, zul je veel meer bezoekers aantrekken.