Werken als fetish camgirl

Heb je er ooit aan gedacht om te werken als fetisj cammodel of fetish camgirl? Veel bezoekers van webcams hebben wel enkele geile en kinky fantasietjes. De meest voorkomende zijn BDSM, latex, PVC, golden shower…. Maar er zijn er nog. De meeste camgirls zullen al wel eens een leder, latex of pvc pakje aantrekken maar veel verder dan dat gaan ze niet. Er zijn dus heel wat webcambezoekers die op hun honger blijven zitten. En daar ligt net de kans om veel te verdienen. Mannen die op zoek zijn naar een bepaalde fetisj en dat vinden zullen langer op de webcam van het cammodel blijven en ook vaker terugkeren. Net omdat ze dit bij andere camgirls niet vinden.

Soorten fetisjes

Er zijn heel veel verschillende fetisjes. Voor alles wat er bestaat zijn er wel mensen die er opgewonden van worden. De meest voorkomende hebben we hierboven al opgenoemd. Maar er zijn er nog veel meer. Een camgirl die rookt spreekt ook tot de verbeelding van veel mannen. Net als camgirls in sexy uniformen zoals een politieagente, een dienstmeid of een verpleegster. Wil jij aan de slag als fetisj camgirl, kies dan 1 of meerdere fetisjes waar je jezelf prettig bij voelt. Kies er geen uit enkel voor het geld. Als het niet met je volle overtuiging is dan zal de webcambezoeker dit merken en zal het een negatieve invloed hebben op je webcamperformance.

Zwangere vrouwen fetisj

Zwangere vrouwen fetish wordt ook wel veel pregnancy fetisjisme genoemd. Een groot aantal mannen vindt het enorm opwindend om zwangere vrouwen te bekijken op de webcam. Als fetisj camgirl is dit een zeer lucratieve fetish. Er zijn echter een paar nadelen aan verbonden. Ten eerste moet je uiteraard zwanger zijn en ten tweede kan je dit ook maar een beperkt aantal maanden doen. Zwangere vrouwen zijn meestal ook veel geiler wat in deze job een absoluut pluspunt is.

Voet fetisj

Nog een fetisj waar veel liefhebbers van zijn is voet fetisj. Veel mannen vinden het zeer opwindend om damesvoeten te bekijken. Ook bij de gewone webcams wordt hier veel om gevraagd.

Smoking fetisj

De smoking fetisj is een fetish die misschien iets minder vaak voorkomt dan bovenstaande fetisjes maar als liefhebber kom je dit in het dagelijkse leven veel tegen. Overal om je heen zie je mensen roken. Vooral de fixatie van hoe iemand een sigaret tussen de lippen klemt of vasthoud en de manier hoe men de rook inhaleert of uitblaast kan voor iemand al een sexueel genot zijn. Als je zelf niet rookt raden we je uiteraard ook niet aan om ermee te beginnen. Maar als je zelf al een roker bent kan je er op deze manier ook nog wat extra geld mee verdienen.

Leer, latex, pvc

Mannen vinden vrouwen in een strak leren, latex of pvc pakje enorm opwindend. De nauw aansluitende vormen, het glimmende materiaal. Het is niet moeilijk om te begrijpen waarom mannen dit geil vinden. Het is een fetish waar je geen speciale skils voor nodig hebt. Je hoeft enkel een erotiekwinkel binnen te stappen of enkele leuke setjes te kopen via internet. Combineer die met kniehooge lederen of latex laarzen en je maakt de bezoekers van je webcam helemaal gek van verlangen.


fetish camgirls

BDSM is wellicht de meest gekende fetisj.

 

pregnancy fetish

Zwangere vrouwen zijn heel populair bij mannelijke webcambezoekers.

 

latex fetish

Leder, latex en PVC zijn een fetisj van heel veel mannen.