Anoniem werken als camgirl

Anoniem werken als camgirl is steeds mogelijk. Er zijn verschillende redenen waarom je anoniem zou willen werken als camgirl. Misschien heb je een bepaalde job die moeilijk combineerbaar is met het werken als cammodel. Of je hebt pas een nieuwe vriend en je wil je werk als camgirl nog niet meteen kenbaar maken. Wat de reden ook is, anoniem werken is steeds mogelijk.

Waar moet ik op letten

Wanneer je anoniem wil werken zijn er een paar dingen waar je zeker op moet letten. Neem als eerste een totaal andere naam als chatnaam. Neem geen naam die afgeleid is van die van jou. Noem je vb Sabine neem dan niet Bine of Sabje of bientje. Dit is veel te voor de hand liggend. Gebruik ook geen nickname die je op andere sites, chatboxen of forums e.d. gebruikt. Let ook goed op wat je verteld tegen de bezoekers van je webcam. Wanneer je in gesprek bent en de bezoeker verteld je bv iets over zijn woonplaats of zijn kinderen, zorg dan dat jij zelf niets verteld. Je kan steeds een aparte identiteit voor jezelf opmaken voor je werk als webcamgirl. Zorg ervoor dat je dit goed vanbuiten kent zodat je iedere keer hetzelfde zegt en weet wat te antwoorden als een bezoeker ernaar vraagt. Dit kan soms makkelijker zijn dan steeds vragen te ontwijken. Wanneer de bezoeker je verschillende keren iets persoonlijks vraagt en jij antwoordt nooit dan kan hij dat onbeleeft vinden of denken dat je hem aan het lijntje houdt. Het is dan makkelijker om gewoon gebruik te maken van een valse identiteit.

Je werkruimte als anonieme camgirl

De werkruimte is 1 van de dingen waar dikwijls fouten gemaakt worden bij het anoniem webcammen. Het cammen gebeurt dikwijls vanuit de eigen slaapkamer of een bureel. Maar daar zijn dikwijls herkenbare dingen te vinden. Een foto op je nachtkastje, een diploma aan de muur in je bureel,… Wanneer je anoniem wil werken dan moet jouw werkruimte ook anoniem en onherkenbaar zijn. Zorg dus voor een sobere en onherkenbare inrichting. Gebruik geen lampen, kaders of beeldjes vanuit je eigen woning om je werkplek in te richten. Voor zeer weinig geld vind je bij Ikea voldoende spulletjes om je werkplek in te rechten.

Herkenbare eigenschappen van je lichaam

Wanneer je herkenbare eigenschappen hebt aan je lichaam zoals opvallende littekens of een tatoeage dan kan men je daaraan herkennen. Alles hangt af van de plaats. Wanneer je een opvallend litteken of tatoeage hebt op je intieme delen dan zullen normaal gezien niet veel mensen je kunnen herkennen, uitgezonderd (ex)bedpartners. Zijn ze echter op een zichtbare plaats zoals in het aangezicht of de handen of voeten dan kan je ze eventueel bedekken met een pleister, een polsbandje enz. Voor zover ze niet te groot zijn natuurlijk. Omgekeerd kan natuurlijk ook. Heb je geen opvallende kenmerken dan kan je gebruik maken van 1 of meerdere plaktatoeages. Let er dan wel op dat je er meerdere van dezelfde liggen hebt en je ze steeds op net dezelfde plaats aanbrengt.

Een maskertje of pruik

Er is ook altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van een maskertje of een pruik. Een venitiaans maskertje is ook nog eens mysterieus en sexy. Je kan deze voor redelijk weinig geld op internet vinden. Wanneer je kiest voor een pruik, let er dan wel op dat deze geen te opvallende kleur heeft. Zorg dat het haar er echt uit ziet.


Een nep tattoo is een ideaal middel om jezelf onherkenbaarder te maken

 

Een maskertje is ideaal om anoniem te cammen.

 

Met een pruik kan je eenvoudig je uiterlijk veranderen.