Xmodels

Xmodels maakt deel uit van DAgency, online-marketing agentschap gevestigd in Genève, Zwitserland. Xmodels beheert het grootste adult webcam platform in Europa. Zij zijn actief in alle Europese landen en in vele landen buiten Europa. De sites worden ondersteund in maar liefst 15 talen. Hierdoor trekken ze klanten aan van over de hele wereld. Bij Xmodels kan je je aanmelden als vrouw, man, koppel of transsexueel.

Waarom aanmelden bij Xmodels?

Xmodels is het grootste Europese webcamplatform en een gevestigde waarde in de wereld van de webcamproviders. Bij Xmodels heb je 3 soorten chats. De Freechat, De Private chat en de VIP chat. In de Freechat kunnen bezoekers voor een beperkte tijd gratis met je praten. In deze chat verdien je dus geen geld maar is het de bedoeling om je bezoekers te teasen en hen te overtuigen om een private chat of VIP chat te starten. De Private chat is een betaalde chat. In deze chat kan je meerdere bezoekers tegelijk ontvangen. Stel dat je 5 bezoekers tegelijk hebt dan verdien je in 1 minuut tijd evenveel of wanneer je 5 minuten lang met 1 bezoeker bezig bent. Hierdoor lopen de verdiensten vlug op. Dan is er ook nog de VIP chat. Sommige bezoekers houden er niet van om te delen en willen jouw aandacht voor hen alleen. Voor deze bezoekers is er de VIP Chat. De bezoeker moet hiervoor een hoger bedrag betalen maar is dan wel de enige die je op dat moment bezig kan zien. Indien je niet wil werken in Freechat dan kan je dit steeds uitschakelen. Je zal dan wel 5% minder verdienen. Free Chat is zeker aan te raden omdat je op deze manier veel extra bezoekers naar je Privé Chat en VIP chat kan krijgen. Je bent binnen 10 minuten aangemeld bij XModels, en jouw account is binnen 48 uur geverifieerd

Verdien 30% extra bovenop je uitbetaling

Wanneer je je aanmeldt als cammodel bij Xmodels dan krijg je persoonlijke url. Heb je een eigen website of blog dan kan je daar deze URL plaatsen. Komt een bezoeker via jouw persoonlijke link naar je webcam kijken dan ontvang je nog eens 30% exra bovenop je uitbetaling voor alle minuten die hij op jouw webcam doorbrengt. Door te cammen via Xmodels, zal je ook zichtbaar zijn op onder andere de websites van Xcams, Webcamsex, EveLive en Cambabes.

De uitbetalingen gebeuren om de 2 weken. Je hebt keuze uit 3 uitbetalingsmogelijkheden: overschrijving op je bankrekening, betaling via Epayments of betaling via Paxum.


aanmelden bij Xmodels

#1 in Europa

Werk je bij Xmodels dan werk je bij het grootste webcamplatform in Europa. En daar horen natuurlijk veel voordelen bij. Een groot aantal bezoekers, ondersteuning in 15 talen, een professioneel en veilig platform, hoge uitbetalingen en meer. Xmodels is een betrouwbare partner die reeds verschillende awards gewonnen heeft in de webcambranche.

aanmelden bij Xmodels

Tot 75% uitbetaling

Bij Xmodels ontvang je vanaf de eerste minuut een uitbetalingspercentage van 45%. Bij je aanmelding ontvang je ook een persoonlijke url. Wanneer een bezoeker van jouw webcam via deze link komt dan krijg je nog eens 30% bovenop je uitbetaling. Dit telt voor elke minuut die de bezoeker op jouw webcam doorbrengt.

aanmelden bij Xmodels

Geen chargebacks

Ook bij Xmodels zijn er geen chargebacks. Xmodels neemt de chargebacks volledig voor hun eigen rekening. Hierdoor ben je zeker dat je geen inkomsten verliest wanneer er betalingen gebeuren door bezoekers met gestolen creditcards.