Jasmin (Livejasmin)

Wil je graag aan de slag als webcammodel bij 1 van de grootste en bekendste webcamplatformen, dan moet je bij Jasmin zijn. Jasmin is een bedrijf uit Luxemburg en wellicht de bekendste webcamprovider. Onder Jasmin vindt je de webcamplatformen: LiveJasmin, Jasmin, Camerboys, Livesexasian, MyTrannyCams, MaturesCam, Liveprivates, Mycams, Joyourself en LSAwards.

Waarom aanmelden bij Jasmin

Aanmelden bij Jasmin is kiezen voor 1 van de grootste webcamproviders. Jasmin heeft reeds talloze prijzen gewonnen waaronder “Beste camplatform Europa”, “Live Camsite van het jaar”, en “Best Live Chat Website”. Door het hoge wereldwijde bereik en het grote aantal webmasters die Jasmin promoten zijn er veel meer bezoekers op het webcamplatform. Hoe meer bezoekers, hoe hoger de inkomsten. De inkomsten van een cammodel bij Jasmin liggen dan ook beduidend hoger dan bij IsLive. De meest gesproken taal is hier Engels. Spreek je goed Engels en wil je werken voor een groot internationaal webcamplatform dan is Jasmin zeker een aanrader.

Hoe verloopt de aanmelding

Nadat je jouw persoonlijke informatie hebt ingevuld op het registratieformulier, je schermnaam hebt gekozen en je jouw identiteitsgevens hebt doorgestuurd kan je uit drie verschillende categorieën kiezen. Hot Flirt, hier gaat het enkel om flirten en milde exhibitionisme dus geen erotische of hardcore shows. Nude, hier moeten alle modellen naakt zijn en een erotische show geven wanneer een lid er om vraagt (uiteraard krijg je hiervoor betaald). En Non-Nude, hier mogen de modellen niet naakt zijn of intieme lichaamsdelen tonen. Het is bij Jasmin dus niet noodzakelijk om naakt te zijn en erotische shows te geven om veel geld te verdienen. Uiteraard liggen de verdiensten wel veel hoger wanneer je dat wel doet.

Bereken je gemiddeld maandelijks inkomen

Wil jij ook graag weten wat je gemiddeld maandelijks inkomen als cammodel bij Jasmin is? Vul hieronder je leeftijd, je geslacht en het aantal uren dat je per week ongeveer wil werken in en je krijgt onmiddellijk een schatting van wat jij zal verdienen als cammodel bij Jasmin.

Verdien tot 60%

Wanneer je werkt als cammodel voor Jasmin dan verdien je 30% van de prijs die je bezoeker betaald. Hoe meer je verdient, hoe hoger het percentage. Dit kan oplopen tot 60%. Elke periode begin je terug aan 30%. Verdien je meer dan $100 dan stijg je al naar 35%. Vanaf $300 zit je al aan 40%. Om de maximum uitbetaling van 60% te bereiken dien je minimum $2 500 te verdienen per betaalperiode. Een betaalperiode is 2 weken. Wanneer zich een cammodel via jou aanmeldt dan krijg je daar nog eens 20% bovenop waardoor het totaal kan oplopen tot 80%.

uitbetalingen livejasmin

aanmelden bij Jasmin

Hoge uitbetalingen

Jasmin is een groot internationaal webcamplatform dat wereldwijd druk bezocht wordt. Hierdoor liggen de verdiensten voor cammodellen ook veel hoger dan bij het Nederlandse webcamplatform IsLive. Als starter ontvang je 30% van wat de bezoeker betaalt. Naarmate je inkomsten stijgen, stijgt ook het percentage. Je percentage kan stijgen tot 60%. Door het grote aantal bezoekers van Jasmin zullen je verdiensten vlug tot dit percentage stijgen. Waar je bij andere webcamplatformen gemiddeld €2500 tot €3000 verdient per maand ligt dit hier al vlug enkele duizenden Euro hoger voor een voltijds cammodel. De topverdiensten van de afgelopen periode bij Jasmin zijn:

  1. $1 698 600
  2. $1 661 483
  3. $1 633 854

Dit zijn de verdiensten van de top 3 modellen bij Livejasmin van de afgelopen 2 weken! Natuurlijk verdien niet elk cammodel deze bedragen. Maar een voltijds cammodel bij Jasmin kan wel makkelijk meer dan €10 000 verdienen per maand.
aanmelden bij jasmin

Naakt zijn is niet noodzakelijk

Werken voor Jasmin heeft veel voordelen. Wellicht 1 van de voordelen ten opzichte van andere webcamplatformen is dat je bij Jasmin niet naakt hoeft te zijn of seksuele handelingen voor de cam moet verrichten. Bij Jasmin kan je immers kiezen uit verschillende categorieën. 1 Van die categorieën is de Non-Nude categorie. Hierbij mag je niet naakt zijn of seksuele handelingen uitvoeren voor de cam. In deze categorie is het de bedoeling dat je enkel chat met de webcambezoekers en een beetje flirt. Ben je nog niet klaar om verder te gaan of wil je enkel geld verdienen zonder naakt te gaan dan is deze categorie ideaal. Let wel dat de verdiensten voor deze categorie minder hoog zijn dan de andere categorieën maar een inkomen van meer dan $3 000 is zeker mogelijk.

aanmelden bij Jasmin

2 Wekelijkse uitbetaling

De uitbetaling bij Jasmin gebeurt om de 2 weken. In tegenstelling tot bij Islive kan je bij Jasmin kiezen uit verschillende uitbetalingsmethodes. Overschrijving op je bankrekening is mogelijk net zoals uitbetaling via Paxum en ePayService. Paxum is een virtuele account waarbij je het geld kan laten overschrijven naar jouw Mastercard of via bankoverschrijving op je bankrekening. Je kan ook je eigen Mastercard van Paxum aanvragen. Met deze Mastercard kan je net zoals bij elke andere Mastercard betalingen uitvoeren via internet, betalen in winkels en geld afhalen aan bankautomaten. ePayservice is een gelijkaardige dienst.
aanmelden bij Jasmin

Camsplitting is toegelaten

Jasmin laat camsplitting toe. Hierdoor kan je op meerdere webcamplatformen tegelijk werken en dus ook meer inkomsten genereren. Dit wordt meestal in de publieke chat gebruikt. Wanneer je een privéshow verzoek krijgt, ga je naar de privéshow en na afloop kan je gewoon verder cammen op de verschillende webcamplatformen.

aanmelden bij Jasmin

Blokkeer bezoekers op land

Bij Jasmin kan je bezoekers uit 3 landen blokkeren of 4 indien je je eigen land ook wil blokkeren. Hierdoor kunnen bezoekers uit de landen je profielpagina niet vinden en kunnen ze jouw webcambeelden niet zien. Stel dat je in Nederland woont en je wil geen Nederlandse bezoekers op je cam dan kan je eenvoudig alle Nederlandse bezoekers blokkeren. Indien gewenst kan je bijvoorbeeld ook nog bezoekers uit België en eventueel nog 2 andere landen blokkeren.
aanmelden bij Jasmin

Vibratoy

VibraToy is een interactief apparaat waarmee u een speciale service voor uw leden kunt aanbieden. De leden kunnen je VibraToy besturen door tijdens de show met de muis te bewegen. VibraToy gebruikt Bluetooth om verbinding te maken met uw computer en is geschikt voor meerdere bewerkingen zoals rotatie of trillingen. Webcammodellen verdienen een extra credit per minuut met VibraToy ingeschakeld, plus een badge waarmee klanten weten dat ze interactieve shows met seksspeelgoed aanbieden. U kan er hier meer over lezen.