BongaCams (Bonga Models)

Naast Jasmin is BongaCams 1 van de grootste webcamplatformen ter wereld. Werken als cammodel bij BongaCams biedt dan ook veel voordelen. Zo is BongaCams beschikbaar in niet minder dan 34 talen. Dit garandeerd een zeer groot aantal bezoekers wereldwijd. Net zoals Jasmin heeft Bongacams dan ook al verschillende awards gewonnen.

Waarom aanmelden bij BongaCams?

BongaCams is een zeer grote webcamprovider kan daardoor aan zijn cammodellen veel voordelen aanbieden. Zo is er bijvoorbeeld het “no chargebacks” principe. Een chargeback is een betaling met creditcard door 1 van de webcambezoekers die nadien betwist wordt. Dit kan gebeuren wanneer bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt van een gestolen creditcard. Wanneer de echte eigenaar de kaart dan doorgeeft als gestolen wordt het bedrag dat betaald werd aan het webcamplatform terugbetaald aan de gedupeerde. Bij sommige webcamplatformen wordt dit dan ook van de verdiensten van het webcammodel afgetrokken waaraan het geld werd uitgegeven. Dit is echter niet leuk voor het webcammodel aangezien zij hiervoor ook gewerkt heeft. Bij BongaCams heb je geen chargebacks. BongaCams neemt de eventuele chargebacks volledig voor zijn eigen rekening.
Verder zijn er ook talloze uitbetalingsmogelijkheden, wekelijkse betalingen en regelmatig wedstrijden om nog meer inkomsten te verkrijgen. Er zijn ook on demand pay-outs beschikbaar.


aanmelden bij bongaCams

Hoge verdiensten

Als webcammodel bij BongaCams verdien je veel geld. Je verdient geld op 4 manieren. In Free Chat door de fooien die je krijgt van de webcambezoekers, in Private Chat waar een bezoeker 30 tokens per minuut betaald of via Full Private Chat waar een gebruiker 45 tokens per minuut betaald. Het verschil tussen Private Chat en Full Private Chat is dat bij de laatste niemand anders kan meekijken. Bij een gewone Private Chat kunnen andere bezoekers mits betaling van Tokens (7/minuut) wel meekijken maar niet chatten. Er is nog een 4de optie en dat is Group Chat. Hier kost het de bezoeker 15 tokens per minuut maar de show begint pas wanneer het aantal bezoekers bereikt is dat jij zelf hebt ingesteld. Zo kan je ervoor vb voor kiezen om te starten vanaf 20 bezoekers. Je verdient dan 15 tokens x 20 per minuut! Door de lagere prijs per bezoeker krijg je een groter aantal bezoekers.


aanmelden bij bongaCams

Wekelijkse uitbetalingen

Een grote troef van BongaCams zijn de wekelijkse uitbetalingen. Elke vrijdag worden de cammodellen uitbetaald. Het minimum bedrag is $50. Heb je dit nog niet bereikt dan blijft dit gewoon staan tot je over de $50 bent. Nieuw zijn de On-request payouts. Hierdoor kan je op elk moment een uitbetaling aanvragen die je ontvangt binnen de 30 minuten. Om een On-request payout te gebruiken dien je wel minimum $200 in gewone payouts gehad hebben in de laatste 6 maanden.
aanmelden bij bongaCams

Hot mode

Hot Mode is een unieke feature van BongaCams. Hot Mode wordt automatisch geactiveerd nadat je een bepaalde tijd online geweest bent. Wanneer Hot Mode geactiveerd wordt dan gaan je verdiensten met 10% omhoog gedurende de resterende tijd van de lopende periode. Ook je camscore wordt vermenigvuldigd met 1,25. Hoe hoger je camscore hoe hoger je staat op tussen de webcams en hoe meer bezoekers je zult krijgen.

aanmelden bij bongaCams

Verschillende uitbetalingsmogelijkheden

Bij BongaCams kan je kiezen uit een groot aantal verschillende uitbetalingsmogelijkheden. Zo kan je kiezen voor een uitbetaling in Cryptocurrency waaronder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, en Ripple. Maar ook voor overschrijving, Paxum, ePayments, ePayservice en WebMoney. Wanneer je in de VS woont dan kan je ook nog kiezen voor cheque en Direct Deposit.
aanmelden bij bongaCams

Area Blocking

Ook bij BongaCams is het mogelijk om bepaalde regio’s of landen te blokkeren. Wil je bezoekers uit je eigen land of de landen rondom jou verhinderen om je webcam te bezoeken of je profiel te zien, dan kan je dit eenvoudig in je controlepaneel instellen.