Webcamplatformen

Om te beginnen met werken als camgirl, camboy of camstel, moet je jezelf eerst aanmelden bij een webcamplatform. Een webcamplatform zorgt ervoor dat de bezoekers van de webcams de verschillende webcams kunnen bezoeken. Zij betalen ook jouw verdiensten uit. Je kan je bij al deze webcamplatformen aanmelden als camgirl, als camboy, als koppel of als transsexueel. Let er wel op dat steeds alle personen die op de cam te zien zijn ook zijn aangemeld bij het webcamplatform. Ben je van plan om 1 of meerdere keren samen met een vriendin of vriend te cammen dan moet zij of hij ook aangemeld zijn bij het webcamplatform. Doe je dit niet dan kan jouw account geschorst worden.

Verschillen tussen de webcamplatformen

Elk webcamplatform heeft zijn eigen unieke eigenschappen, voordelen en nadelen. Wij geven je een overzicht van de 4 beste webcamplatformen. Bij deze webcamplatformen ontvang je gegarandeerd een hoog uitbetalingspercentage, een groot aantal bezoekers en een correcte en regelmatige uitbetaling.

Livejasmin

Livejasmin is wellicht 1 van de bekendste of misschien wel het bekendste webcamplatform. Livejasmin is een bedrijf uit Luxemburg en is wereldwijd bekend. De uitbetalingen bij Livejasmin liggen zeer hoog. Door de werelwijde bekendheid en het grote aantal bezoekers liggen de verdiensten tot 5 keer hoger dan bij een Nederlands webcamplatform. Een voltijds webcammodel kan bij Livejasmin rond de 5000 tot 6000€ verdienen per maand. Verschillende camgirls bij Livejasmin gaan daar echter vlotjes over en bedragen tot 10000€ en meer zijn daar geen uitzondering. Livejasmin heeft verschillende voordelen:

 • Livejasmin is een wereldwijd bekend camplatform met miljoenen bezoekers
 • Tot 80% wordt uitbetaald aan de cammodellen
 • Er is een terugboekingsbescherming (wanneer een uitgave met een creditcard betwist wordt, dan blijf je jouw verdiensten behouden)
 • Je kan bezoekers uit bepaalde landen bannen. Wil je bijvoorbeeld alle bezoekers uit België of Nederland de toegang ontzeggen dan kan je dit eenvoudig instellen
 • Uitbetaling om de 2 weken.
 • 24/7 Live support

Aanmelden als camgirl bij Livejasmin kan je hier of klik op de banner. Bij Livejasmin kan je terecht als camgirl, camboy, en camstel. Ook transexuelen, shemales en fetish cammodellen kunnen zich hier aanmelden.

BongaCams

BongaCams is eveneens een zeer grote speler in de adult webcamindustrie en heeft al veel internationale adult awards gewonnen. De verdiensten van modellen bij Bongacams liggen in dezelfde lijn als de verdiensten van de modellen bij Livejasmin. Daarnaast heeft Bongacams nog enkele interessante voordelen. Zo is Bongacams beschikbaar in maar liefst 34 talen! Verder kan je de verdiensten bij Bongacams laten uitbetalen op verschillende manieren, zelfs in Cryptocurrency indien je dat wil. We sommen hieronder nog enkele van de voordelen van Bongacams op:

 • On-Request pay-outs (vraag een uitbetaling aan wanneer je maar wil)
 • Geen chargebacks
 • Uitbetaling via overschrijving, webmoney, in cryptomunten, via Paxum,….
 • Mobiele app om eender waar uit te zenden via het webcamplatform
 • Top performers voor deze maand verdienden allen boven de $ 13000
 • Elke week een wedstrijd waarbij $ 40000 verdeeld wordt onder de top 100 cammodellen
 • Bekroond met talloze awards waaronder beste Europese camsite gedurende de laatste 3 jaar

Aanmelden als camgirl bij Bongacams kan je hier of klik op de banner. Bij Bongacams kan je terecht als camgirl, als koppel, shemale, transexueel en als man.

Islive

Islive is een Nederlands webcamplatform dat reeds actief is sedert 2003. Wanneer je wil werken met een Nederlands webcamplatform dan is Islive een aanrader. Vergeleken met de 2 vorige webcamplatformen liggen de gemiddelde verdiensten wel iets lager. Een camgirl die voltijds werkt bij Islive verdient tussen de 2000€ en 3000€ per maand. Heb je liever een webcamplatform waarbij je bezoekers meestal Nederlands spreken dan raden wij je IsLive aan. Bij de andere webcamplatformen is de gesproken taal in 95% van de gevallen Engels. Islive heeft in tegenstelling tot de andere webcamplatformen geen gratis chatfunctie. Dit is een voordeel omdat je hierdoor vanaf de eerste seconde dat iemand je webcam bezoekt ook betaald wordt. OOk is het een Nederlands bedrijf waardoor je inkomsten in Euro betaald worden en je dus geen geld verliest aan wisselkoersen e.d.
Enkele van de voordelen van IsLive:

 • Het is een Nederlands webcamplatform met hoofdzakelijk bezoekers uit Nederland en Belgïe
 • De verdiensten worden 3 keer per maand uitbetaald
 • De top 3 performers hebben in de vorige 30 dagen allemaal meer dan 6000€ verdiend
 • Via hun webcamplatform kan je ook geld verdienen met bellen en berichten sturen.

Aanmelden bij Islive kan je hier of klik op de banner. Bij IsLive kan je terecht als camgirl, camboy en camstel.

Xmodels

Xmodels is een Zwiters webcamplatform dat de 1ste plaats in Europa deelt met Bongacams. Xmodels heeft een uitbetalingspercentage 45%. Komt de bezoeker op je webcam via de link die je krijgt bij je aanmelding, dan krijg je daar nog eens 30% bovenop. De uitbetaling bij Xmodels gebeurt 2 keer per maand. Bij Xmodels is het ook mogelijk om bezoekers te blokkeren uit een bepaald land of zelfs in een straal van een aantal km rondom je woonplaats. Aanmelden als camgirl bij Xmodels kan je hier of klik op de banner. Bij Xmodels kan je terecht als camgirl, camboy en camstel.
Enkele voordelen van Xmodels:

 • Ondersteuning van 15 talen zorgt voor veel bezoekers.
 • Betalingen worden twee keer per maand gedaan.
 • Extra percentage verdienen als je veel bezoekers hebt.
 • Betaling in Euro per bank of prepaid creditcard.
 • Het tarief voor privé sessies kun je zelf bepalen

De top webcamplatformen

Livejasmin


Earn Money with Live webcam sex!

Bongacams

Islive

Xmodels