Splitcamsoftware

Wat is splitcamsoftware

Splitcamsoftware is software die het mogelijk maakt om met je webcam uit te zenden op meerdere webcamplatformen tegelijk. Zonder die software kan je maar op 1 webcamplatform tegelijk werken. Met splitcamsoftware werk je probleemloos op meerdere webcamplatformen tegelijk. Splitcamsoftware zend de beelden van jouw webcam door naar de verschillende webcamplatformen.

Meer verdienen met splitcamsoftware

Doordat je met splitcamsoftware op meerdere webcamplatformen tegelijk kan werken, kan je uiteraard ook meer verdienen. Werk je op 2 webcamplatformen tegelijk dan kan je de verdiensten verdubbelen. Werk je op 3 platformen tegelijk dan kunnen je inkomsten x 3.

Waar moet ik op letten

Wanneer je met splitcamsoftware wil werken moet je met enkele zaken rekening houden.

Een snelle en stabiele internetverbinding

Als je camt op 1 webcamplatform tegelijk dan is een snelle en stabiele internetverbinding al een noodzaak. Werk je met splitcamsoftware dan is dit ZEKER noodzakelijk. Probeer het gebruik van Wifi te vermijden en maak gebruik van een kabel voor de internetverbinding. Wifi is makkelijk maar kan soms wegvallen en dat is zeer storend voor de webcambezoeker en zal je op den duur ook bezoekers kosten. Kies ook voor een internetverbinding met onbeperkt internet. Het zou zonde zijn als je na een halve maand ineens niet meer kunt werken voor de webcam omdat je limiet bereikt is. Het is ook aangeraden om eventueel een extra internetverbinding te nemen die je enkel gebruikt voor het werk als camgirl. Vooral wanneer je huisgenoten hebt die af en toe gebruik maken van Netflix en regelmatig grote bestanden downloaden. Dit heeft immers een impact op de snelheid en stabiliteit van de verbinding.

Een degelijke laptop of desktop

Bij het cammen op meerdere webcamplatformen wordt niet enkel meer gevraagd van je internetverbinding. Ook je laptop of desktop pc moet voldoende geheugen en snelheid hebben om probleemloos te kunnen werken. Bij het cammen op 1 platform tegelijk kan je waarschijnlijk nog wel gebruik maken van een laptop met minimum 4 GB Ram geheugen en Windows 7. Wil je werken op meerdere webcamplatformen tegelijk ga dan voor minimum 8 GB Ram geheugen en Windows 8 of 10. Heb je nog geen laptop of desktop die geschikt is om te cammen, investeer dan ineens in een iets duurder model waar je een tijdje mee verder kan. Begin 2020 wordt de ondersteuning van Windows 7 gestopt. Een 2dehands model kopen met Windows 7 is dus zeker af te raden. Voor 600€ heb je al een nieuwe laptop die voldoende zwaar is om te werken met splitcamsoftware en waar je nog jaren gebruik van kan maken.

Werken met splitcamsoftware vergt wat ervaring

Werken met dergelijke software vergt wat ervaring. Het gebruik van de software zelf is eenvoudig. De moeilijkheid zit hem erin om al je webcambezoekers evenveel aandacht te geven. Bij het cammen op 1 webcamplatform tegelijk is dit niet zo moeilijk. Maar met ineens dubbel of 3-dubbel zoveel bezoekers is dit al niet meer zo eenvoudig. Werken met splitcamsoftware bezorgt je meer bezoekers maar je moet ze ook nog op je webcam kunnen houden. Wanneer je een deel van je bezoekers te weinig aandacht geeft dan verlies je hun interesse en zullen ze je webcam vlug terug verlaten. Daarom raden wij aan om niet onmiddellijk met dergelijke software te werken als je nog maar pas begint als camgirl. Werk eerst 1 of meerdere maanden op 1 webcamplatform tegelijk. Voeg er dan een 2de en eventueel 3de aan toe. Meer dan 3 webcamplatformen is af te raden. Werk je als webcamkoppel dan zijn 4 webcamplatformen zeker haalbaar.

Splitcamsoftware downloaden

Via deze link kan je splitcamsoftware downloaden.


Splitcamsoftware maakt het mogelijk om te werken als cammodel op meerdere webcamplatformen tegelijk.


 
 
 

Een snelle en stabiele internetverbinding is een noodzaak bij het gebruik van splitcamsoftware.